reklama

wrzesień 2011

reklama
Hejka,

My od rana w trasie. Pozałatwialiśmy to o mieliśmy, zakupy porobione. Czekamy tylko na resztę dokumentów męża z poprzedniej pracy aby od przyszłego tyg mógł już zacząć nową.
Poza tym tak i Wam jest mi coraz ciężej, krocze boli, brzuch od wczoraj zaczyna pobolewać, więc jestem od wczoraj na nospie forte, bo nawet leżeć nie mogłam. Chciałabym jeszcze te 4 tyg byc w dwupaku, a potem mogę się rozpakowywać;), choć torba jeszcze nei spakowana, ale rodzinka ma wszystko na półkach w pokoju przygotowane, więc najwyżej spakują mnie w reklamówki, bo nie zdąrzyłam jeszcze torby kupić, a teraz mają tą budę na rynku zamkniętą;).

Tak rozmawiacie o autach i mi się marzy, swoje małe autko ( najtańsze, by nie było żal jak rozwalę;) ), by zacząć jeździć od nowa, bo praktycznie od zdania prawka ( 09.2007) nie jeździłam wcale. Co prawda po powrocie do pracy będę musiała wykupić parę lekcji by sobie wszystko poprzypominać, bo to był mój warunek przyjęcia;)

Trixi, trzymam kciuki za mamę i małą księżniczkę.

782651653, tez odczuwam taki ból, pewnie nam się " dół" już do porodu powoli przygotowuje. Gin mi sprawdził, czy to przypadkiem nie spojenie łonowe się rozchodzi i wszystko jest ok, więc to krocze

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Corcie własnie oddelegowalismy na kolejne wczasy. Ja dzis miałam w pracy kontrole, druga w tym miesiacu ale spoko wszystko wypadło. Dzis wróciła moja pracownica z urlopu wiec ja teraz moge w koncu odpuścić. Jutro rano jadę tylko dopilnować kilku formalności i potem na pedikure o 11.30.
A zrobił mi niespodziankę i o 17 w piątek jedziemy w koncu na sesje brzuszkowa. Zwłaszcza ze czasu zostało juz niewiele, a pamiątka bedzie fajna. Potem jak urodzi sie Leoś to pójdziemy na sesje rodzinna najprawdopodobniej w okolicy Bożego narodzenia to bedzie tez prezent dla dziadków:-)

Oj kjochane od rana dopiero usiadłam na dupsku:no: najpierw wysprzątałam chałupe, że aż lśni, o 13 pojechałyśmy z młodą do parku bo się umówiłam z koleżanką więc nasze dzieciaki pół dnia szalały na placach a my trajkotałyśmy o wózkach i innych ciążowych tematach bo koleżanka też w ciąży, no i w końcu dojechałyśmy do domu i padam na twarz.
Wiecie co moja malutka też taka nadpobudliwa w brzuchu, że nieraz aż wyje z bólu tak mi wpina nogi i co się tylko da w boki:crazy:
No i ciesze sie, ze nie jestem odosobniona w końcowych zachciewajkach:-Dnormalnie ostatnio mogła bym spac w kuchni koło lodóki na podłodze z żarciem pod nosem, ciągle bym coś jadła i jadła i jadała szkoda tylko, że dupsko rośnie coraz bardziej:zawstydzona/y:
ania powodzenia w zakupie nowego autka.
Dziewczyny już niebawem ujrzymy pierwsze wrześniowe dzieciątko:-)nie mogę sie doczekać.
A jeśli chodzi o paznokcie to nie tylko do CC trzeba zmyć z rąk ale i przy porodzie SN, ja zmywałam na izbie przyjęć podczas skurczów choć miałam tylko francuski ale i tak dali mi aceton.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hi hi ja tez teraz sie objadam;-)

Sinka ja mam zelowe paznokcie i kolorowe. Poprzednim razem tez takie miałam tylko z frenchem i nikt mi niczego nie kazał zmywac. Hmm zadzwonie do szpitala jakby co i sie dowiem, ale to chyba przy cc jest dosc istotne zeby było widać zasinienie ewentualnie. W przypadku sn to moze dmuchaja na zimne w razie jakby akcja zakonczyla sie cc.
Lepiej sie upewnie bo widZe ze troche sie pozmienialo od mojego ostatniego porodu.

Mnie tez tak boli w nocy krocze przy zmianie pozycji, a jak wstaje siku to dopiero ciekawy widok. Musze brzuch az trzymac :) Normalnie zamiast wstawac to zsuwam sie z lozka a pozniej jek i ide do kibelka :)

mnie to wszystko boli przy wstawaniu i przekręcaniu sie z boku na bok :wściekła/y: jeśli tak czuje się człowiek po siedemdziesiątce to nie jestem pewna czy dożyję tego wieku...

misiako - idźcie na tą sesję, pokaż tylko efekty!!

ja odebrałam w końcu płytkę z sesji brzuszkowo-dziecięcej w makach, z końca czerwca :-D krórka recenzja w Albumie na Grupie :)

reklama
To chyba wszystkie tak się teraz poruszamy ;-) Na szczęście już bliżej końca niż dalej :-) Ja to mam jeszcze problem z zaparciami i tak się na tronie bujam, że później mnie brzuch cały dzień boli :zawstydzona/y: Na razie definitywnie odechciało mi się czwartego dziecka. Może za kilka lat, ale na razie mam dość ciąż ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry