reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

Czesc wrzesnióweczki gratulacje dla nowych mam . Ja jesli chodzi o siusianie to najgorzej jest w nocy dzisiaj wstawałam chyba ze 4 razy i ciezko jest pozniej z zasnieciem ,mam tez starszne pragnienie czy tez tak macie ??? Fajnie ,ze jest nas troche z wysp zawsze to razniej na obczyznie :)

reklama
Kali a gdzie mieszkasz? Ja mieszkam w Castledermot.
Ja jak narazie mam ból kręgosłupa i jajnika,od czasu do czasu. Czy to normalne że boli jajnik?

Miłej niedzieli życzę

Mieszkam w Dublinie ale jeszcze tylko 4 dni...

Ja właśnie dostałam miesiączkę, bardzo bolesną i obfitą :( Nie wiem co to może oznaczać.... rano chcę sobie zrobić jeszcze jeden test.... boje się jak nei wiem co ;(

Sawi polemizowałabym z Tobą, że psychologia to nudy ;) Ja skończyłam ten właśnie kierunek :)
rozumiem jak się studiuje psychologię to moze być ciekawa ale nie psychologie podstawy i wszystko takie nijakie,w ciągu semestru mam tylko 3 wykłady z psychologii a na 2 semestrze już nie ma więc wyobraźcie sobie w jakim to tempie...
najbardziej mnie interesuje Prawoznawstwo

Kali masz normalną @
robiłaś testy czy bete? i ile testów zrobiłaś
bo mi kilka razy zdarzyły się pozytywne testy a ciąży brak! wiec może ciąży wcale nie było!
ja bete robiłam 3 razy
1 w 28dc i była 22
2 w 30dc (termin @) i była już 90
3 w 38dc i było 2433,9

Ostatnia edycja:
Robilam 2 testy -wyszly pozytywne bez cienia watpliwosci... pozatym piersi mam nieco inne i od dluzszego czasu bolą mnie sutki (nigdy tak nie bylo) - sama już nei wiem... jeśli nie było ciąży to ja już w nic nie wierze.... ah... nawet nie chce o tym myslec.... :(

hej dziewczyny, zostało mi 9 dni do @ czuję ze nie przyjdzie, już nie mogę si doczekac zrobienia testu :-) ciągle pobolewa mnie brzuch w dole no i moje piersi bolą jaknigdy nie mogę spac na brzuchu, no i mam mdłości od wczoraj.
do wszystkich przeziębionych,: ja też byłam chora gardło zawalone gorączka od 5 dni, mama mi poradziła nasmarowac szyję kremem na watę spirytus i owinąc szlikiem 3 noce i gardło zdrowiutkie, polecam sposobik:tak:

dziewczyny a kiedy u was pojawiły się pierwsze objawy ciąży? przy pierwszej ciąży już 7 dni po miałam takie mdłości dziwne po pizzy, cały dzień od zjedzenia, i tylko to pamiętam, teraz bardziej jakoś wsłu****ę si ew swój organizm, i może sobie wmawiam ze mnie mdli bo jakoś strasznie chcę byc w ciąży:baffled:

reklama
czarnulka - ja pierwszą ciążę przechodziłam praktycznie bezobjawowo, jedynie co w drugim i trzecim mies. strasznie kręciło mi się w głowie, dosłownie chodziłam jak naćpana, a tak zero... a teraz też właściwie czuję się dobrze, najwidoczniejszy mój objaw to dwa kilo na plus, nie wiem czy to przez ciążę czy przez Święta :wściekła/y:

kali - dzwoń do lekarza koniecznie! krwawienia owszem się zdarzają w pierwszym trymestrze, ale jak piszesz że to obfite to lepiej skonsultuj się szybko ze specjlistą!!!!!!!

Do góry