Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przepraszam a za co? Za to ze zmeczony i sfrustrowany personel po zmianie z panstwowego szpitala stara sie usmiechac i udaje ze tutaj tak milo??? Bo przeciez na pewno wiekszosc lekarzy i poloznych pracuje zarowno na panstwowym jak i prywatnie wiec co tu sie oszukiwac, na pewno duzo lepiej nie jest niz w panstwowym jesli chodzi o opieke. Przynajmniej ja w to nie wierze...
Opowiedzialam kolezance o moich wczorajszych wieczornych skurczach i ona mi powiedziala ze jej skurcze w ogole nie bolaly tak jak to wszyscy opowiadaja. Tzn bolaly ja tak mocno dopiero w ostatniej fazie porodu wiec moze u mnie tez tak jest
Jesli dzisiaj znowu powtorza sie kilkugodzinne skurcze to chyba jednak zadzwonie na porodowke i zapytam co z tym fantem robic. Co prawda oprocz skurczy nic innego sie nie dzieje wiec mysle ze to jeszcze nie godzina "0" ale cos czuje ze sie zbliza i to duzymi krokami, co mnie niezmiernie cieszy, bo juz sie doczekac nie mozemy :-)
toż to szaleństwo! A opieka, ogólne warunki, traktowanie... luksus dosłownie!
po zzo chodziłam jeszcze po korytarzu żeby rozwarcie się większe pojawiło, to tylko lekkie ukłucie uśmierzające ból jak dla mnie. Nie leży się przez to dłużej w szpitalu, nic podobnego. Ja urodziłam w czwartek rano a wyszliśmy w sobotę do południa.