Hej:-)
Ale produkujecie... Nawet nie podejmuje próby nadrobienia.
Jak większość z Was u mnie tez nocki bezsenne, co odziwo nie wpływa na moje samopoczucie w ciagu dnia. Dzis sobie tak pomyślałam ze w sumie jak i tak nie śpię to moze okna machne

jakbym nikogo nie obudziła to pewnie bym tak zrobiła.
W pracy chyba moje ostatnie uwagi i zniesmaczenie podzialalo bo wczoraj siedziała nadgodziny i zrobiła większość rzeczy o ktore prosiłam. Także tym razem jeszcze jej sie udało . Tylko te rozmowy, wq... mnie to ze obok dzwoni telefon firmowy a ta bebla przez prywatny, co oczywiście dałam jej do zrozumienia. No cóż zobaczymy

W ramach odstresowania pomowalam pazury u stop, nawet bez większych problemów, bo z goleniem coraz ciężej...
Corcia w szkole spoko, nikt nie płakał poza mna, ale dopiero w aucie lezke uronilam.
Potem zawiozlam ja do mojej mamy i tam spotkałam psiapsiole taka od serca. Przyjechała z Austrii i jest w 5 miesiacu ciazy z córeczka. Pogadalysmy i za 2 tygodnie znowu maja byc także jak sie nie rozpakuje to bedzie kawka a jak bede po to obejrzą Leosia juz poza brzuszkiem. Cały czas mam nadzieje ze nie spełnia sie słowa mojego gina ze zobaczymy sie po jego urlopie 27.09

Jutro jedziemy do Szczyrku. Torbę szpitalna wezmę, w razie czego to tylko godzinna 1,5 drogi. Chyba ze ja bede prowadzić to pól
Dziuba co Ty tu jeszcze robisz, marsz na porodowke, bo jak zaba w kotle nie działa to ja juz kurde nie wiem;-)
O pędze jeszcze zamieścić fotke Ady bo Ania przed chwila wysłała. Śliczna:-)!!!!!