Witajcie Dziewczynki,
tego wątku już nie nadrobię, niestety... :-(
Ehhh :-( mało czasu mam, albo raczej mało sił!!
Jestem tak zmęczona, że lepiej nie mówić! Wciąż bym tylko spała i spała :-(
Hania aniołek, Adaś łobuzuje, ale nie bardziej niż zwykle, a ja jak wrak człowieka :-( ten szpital mnie tak załatwił:-(
Wczoraj byłam na ściągnięciu szwów i jak wychodziłam ze szpitala poryczałam się jak głupia. Schodzi ze mnie to wszystko... :-(
Mam nadzieję, że niebawem się unormuje mi się i będę bardziej żywa :-)
Idę obiadek zrobić, póki dzieci śpią...
Miłego dnia życzę wszystkim!!
A Dziewczynom u których się zaczyna COŚ dziać życzę z całego serca, żeby się w końcu skończyło!!
Ewelinak1 za Ciebie szczególnie mocno trzymam kciuki!!:*
Ola do poniedziałku niedaleko :-) będzie na pewno dr miał dobre wieści!! :-)
tego wątku już nie nadrobię, niestety... :-(
Ehhh :-( mało czasu mam, albo raczej mało sił!!
Jestem tak zmęczona, że lepiej nie mówić! Wciąż bym tylko spała i spała :-(
Hania aniołek, Adaś łobuzuje, ale nie bardziej niż zwykle, a ja jak wrak człowieka :-( ten szpital mnie tak załatwił:-(
Wczoraj byłam na ściągnięciu szwów i jak wychodziłam ze szpitala poryczałam się jak głupia. Schodzi ze mnie to wszystko... :-(
Mam nadzieję, że niebawem się unormuje mi się i będę bardziej żywa :-)
Idę obiadek zrobić, póki dzieci śpią...
Miłego dnia życzę wszystkim!!
A Dziewczynom u których się zaczyna COŚ dziać życzę z całego serca, żeby się w końcu skończyło!!
Ewelinak1 za Ciebie szczególnie mocno trzymam kciuki!!:*
Ola do poniedziałku niedaleko :-) będzie na pewno dr miał dobre wieści!! :-)
no masakra, a my tam z małym dzickiem, lekarka ją onbejrzała w aucie, dała skierowanie na bilirubine z krwi, pojechaliśmy zrobić. Najpierw jej z palca próbowali pobrać ale nie leciało za dobrze, potem pobrali z żyły. Okropne to było ona taka malusia tak ryczała okropnie
oczywiście pierwsze się poryczałam ze złości, ale jakoś już mi lepiej...trudno mam się zgłosić w poniedziałek lub wtorek, no chyba że wczesniej mnie weźmie, pewnie spróbuję w poniedziałek może tym razem się uda...