reklama

wrzesień 2011

Kurcze ciekawe co to bylo.
Syla dlugo po tym zaczela sie akcja porodowa? U mnie oprocz tego to nic sie nie dzieje. I nic juz nie leci...
Chyba sie napalilam a tu nic..
Nanusia duzo z CIebei wylecialo?

reklama
To podziwiam za spokoj :) Choc jak pozniej nic nie lecialo to w sumie czlowiek sobie wkreca ze falszywy alarm. Albo wody sie sacznely, albo nie wiem co to. Ja sobie pozniej wkrecilam ze moze ja moczu nie trzymam, ale sorry siku to mi sie nie chcialo wiec skad by mialo leciec.

To podziwiam za spokoj :) Choc jak pozniej nic nie lecialo to w sumie czlowiek sobie wkreca ze falszywy alarm. Albo wody sie sacznely, albo nie wiem co to. Ja sobie pozniej wkrecilam ze moze ja moczu nie trzymam, ale sorry siku to mi sie nie chcialo wiec skad by mialo leciec.

Spokojna nie byłam. Przebrałam się szybko założyłam wkładkę i czekałam na rozwój sytuacji, ale później już było sucho.

Witajcie w domu mamusie - Bebzonik, Sylwiczka i Madzia. To macie fajnie że już po wszystkim :-)
Bebzonik nic tylko pozazdrościć takiej błyskawicznej akcji. A u nas po staremu - jedne się rozpakowują ale większość nadal czeka i czeka... ;-)
BigChild i Nanusia to Wy chyba jesteście następne. Dzisiaj taka ładna data 9.09 a jeszcze żadnych narodzin nie było ;-)

jA to mam wrażenie ze nas w dwupaku mniej zostało niż rozpakowanych.. hehe a to dopiero początek września... aa u mnie żadnych objawów oprócz skurczów bh i bólów podbrzusza.... jestem załamana...

Magda, Sylwiczka, Bebzonik witajcie w domku !!

Bebzonik zazdroszczę szybkiej akcji porodowej, oj jak ja bym chciała takiej dla siebie :-)

BigChild, nanusia czyżbyście miały być następne ?

U mnie bez zmian, cisza, czasem coś tam zaboli, a na jutro mam termin. Rano poszłam na zakupy przytachałam dwie torby, odkurzałam, pomyłam podłogi, nawet na balkonie :-p wyciągnęłam męża na bardzo długi spacer ,właśnie wróciliśmy, może cos pomoże :-)

reklama
Oj nie czuje zebym miala byc nastepna.. Napewno sobie poczekam. W koncu wiekszosc z was rodzi w terminie plus minus tydzien przed, wiec i mnie to pewnie czeka.
No ale nie pogniewalaabym sie na synusia jakby sie juz pokazal :-)
Igocencja kurcze tyle rzeczy zrobilas, niech sie malenstwo decyduje, ciotki BB czekaja :tak: No i to co mowicie piekna data 9.09 nadal wolna, ktora chetna sie sprezyc jeszcze i ladna date dziecku sprezentowac? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry