reklama

wrzesień 2011

Hej dziewczyny a ja mimo 2 pozytywnych testów ciążowych dostałam plamień 2 dni po terminie @ a na 3 dzień normalny okres byłam u gina ale nie mógł nic mi powiedzieć bo było za wcześnie we wtorek idę do swojego lekarza zobaczyć czy wszystko jest ok i będziemy się dalej starać trzymajcie się zdrowo i dbajcie o siebie kochane i o swoję maluszki bo teraz to jest najważniejsze
dlatego ja powtarzam każdej znajomej żeby po pierwszym pozytywnym teście robić bete
często dochodzi do tzw. ciąży biochemicznej i testy będa pozytywne wychodzić a w terminie,bądź krótko po terminie @ przychodzi,a beta mimo wszystko wskaże nieprawidłowość.....przykro mi kochana,trzymaj się

reklama
witaski niedzielne....

zamierzam uporządkować liste wrześniówek i teraz się zastanawiam czy liste sporządzić alfabetycznie nickiem czy terminami porodu .... jak sądzicie?
bo jak teraz patrze na alfabetyczne to nie jest to czytelne,a jak będzie według tygodni ciąży to widać odrazu będzie które pierwsze będą sie rozpakowywać....

Sawi proponuje terminami :) fajnie ze sie podjelas zrobienia naszej listy :)*

Hej dziewczyny a ja mimo 2 pozytywnych testów ciążowych dostałam plamień 2 dni po terminie @ a na 3 dzień normalny okres byłam u gina ale nie mógł nic mi powiedzieć bo było za wcześnie we wtorek idę do swojego lekarza zobaczyć czy wszystko jest ok i będziemy się dalej starać trzymajcie się zdrowo i dbajcie o siebie kochane i o swoję maluszki bo teraz to jest najważniejsze

Przykro :( Powodzenia w dalszych staraniach!!

paulina - przykro mi, ale jeśli byłaś przed samym okresem to wzrasta ten sam poziom hormonów co w pierwszym okresie ciąży, więc stąd może być pozytywny wynik...

sawi - tez jestem za terminami. Jak Ty się czujesz w ogóle? już całkiem zdrowa?

sawi - tez jestem za terminami. Jak Ty się czujesz w ogóle? już całkiem zdrowa?
ok,to zrobię wg, terminów (przypominam że jeśli kogos nie ma na liście pisac na PW)

a zdrówko juz lepiej,kaszel już tylko rano pojawia się,w piątek na spacerku byłam z Emi (miałam tydzień nie wychodzić)
we wtorek mam usg w szpitalu i strasznie się denerwuje (wyjasni się kwestia bliźniaków,czy ten malutki się wchłonął czy jest)
bardzo bym chciała żeby oba zostały...

w tym tyg. jeszcze będe się mniej udzielać bo w przyszły weekend mam kolokwium ze wszystkich przedmiotów więc muszę się uczyć,a wczesniej nie miałam jak,bo choroba mnie ograniczała (człowiek wtedy nie myśli) tak więc prosze o trzymanie kciuków

paulinko, trzymamy &&&& zeby wam sie znowu udalo :)))))

sawi, dobrze ze wracasz do zdrowia :) powodzenia na kolokwiach - wiem cos o tym, sama zaczynam sesje za 2 tygodnie :P

BigChild najlepiej isc na pierwsza wiezyte do ginka ok 6-7 tydz bo wczesniej to wiele sie nie dowiesz, ja poszlam w 5tyg 5dn i niewiele bylo widac:/ Teraz ide jak bedzie 7tydz 5dz i mam nadzieje uslyszec juz serduszko :)

aaaa dziewczyny ja tez slyszalam o twej krwi z nosa ale nie ma sie czym przejmowac to naprawde normalne :) Glowa do gory!!!
niedobrze miiiiiiiiiiiiiiiiiiii:(((

Przejrzałam liste wrześniówek i wydaje mi się że karolap to do sierpniowych powinna być wpisana....zresztą chyba nawet kiedyś coś pisała o tym...więc chyba nie będę jej dodawać do listy,jak sądzicie?

rety, dziewczyny jestem tak głodna że w brzuchu mi burczy (śmieszne to bo Martyna się do mnie przytula i mówi ze dzidzia coś mówi z brzuszka!! :-D), ale jak tylko spojrzę na jedzenie to robi mi się słabo...

sawi może zapytaj jej samej czy zostaje z nami czy przechodzi do sierpniówek...??

reklama
Witam mamusie...wdzie ze nie tylko mnie dopadlo takie beznadziejne samopoczucie...ciagle bym spala, na szczescie P jest wyrozumialy i pomocny, zajmuje sie Majka a ja moge pospac:-) ale czuje sie fatalnie.... jeszcze po tym Duphastonie mam strasznie duzo sluzu i ciagle latam do kibla bo mysle ze to krew...

Sawi bede trzymac kciuki za oba maluszki, i za zdane egzaminy:-) Dziuba ma racje, moze zapytaj karolap gdzie bedzie pisac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry