reklama

wrzesień 2011

hej dziewczyny:) już jutro wizyta u gina:) tak sie ciesze a zarazemtroche niepewna jestem:):) dopiero wieczorem wiec zaraz we wtorek napisze co i jak:) dziś mi nawet dzien przeleciał, moj M gotował :P:P haha ale było zjadliwe:P ja to do południa nie miałam na nic siły:) po obiadku jednak sie wybrałam do siostry na pogaduchy zeby cały dzien nie siedzieć... jazda samochodem dzis masakra... zasypane ulice i strasznie slisko ale dałam rade:)

Sawi trzymam kciuki za twoje maleństwa i za sesje:) ja tez przezywałam takie stresy w pierwszej ciązy własciwie sesje skonczyłam na studiach 27 lutego i z ogromnym brzuchem cały luty jezdziłam prawie a 28 rodziłam o 4 rano:):) wiec się udało:) teraz twierdze ze Niki taka mądra bo studiowała z mama:P:P:P na studiach to duzo osób robiło zakłady czy dojade na dany egzami czy juz urodziłam lub każdy mi mowił zacznij rodzić na sesji...śmiechu po pachy było:):):)
powodzenia kochana:):)

Jutro moja mama przyjezdza z włoch...tak bardzo się ciesze :) nie było jej prawie 1,5 miesiąca bo wyjechała do swojej siostry na swieta i wogole i w koncu bedzie:) tak mi jej brakowało ze szok...moze juz duża ze mnie dziewczynka:P ale jednak z mama zawsze byłam zżyta bo w sumie tylko mamę miałam:)

pozdrawiam was wszystkie serdecznie:*:*:*

reklama
poprawiłam liste ale nie działa strona z suwaczkami więc u tych co nie ma suwaczka to dopisze jak już strona będzie działać....

to lista
prosze by każda sprawdziła czy jest na liście ,jesli nie ma to skopiować i dopisać się

sawi
Fleur
Kasia_P'85
NatusiaMa
dziuba127
Dora_m
asia*
aniawos
dosia82
Magada***
Mononoke
Tusienka
kacha_wawa
Kinga85
Madzik1388
Fenulka

sawi
Fleur
Kasia_P'85
NatusiaMa
dziuba127
Dora_m
asia*
aniawos
dosia82
Magada***
Mononoke
Tusienka
kacha_wawa
Kinga85
Madzik1388
Fenulka
Trixi

https://www.babyboom.pl/forum/members/sawi-48690.htmlsawi super, szkoda tylko, że nie mamy suwaczków. Ale sporo się nas uzbierało:tak:

katezbb trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
Ja nie mam takiego szczęścia i rodziców oraz teściów mam daleko od nas:-(

My dopiero wróciliśmy do domku i padam na pysk:sorry2:
Bartek nam się coś ostatnio rozbrykał i znów musimy go utemperować bo aż wstyd gdzieś z nim iść, takie sceny nam urządza. A już było ok. :sorry2:

Mykam do M półki jeszcze ma siłę ze mną posiedzieć :-D

Witam po kilkudniowej nieobecności. My już powiedzieliśmy rodzicom teściom, i rodeństwu. A teraz pewnie wieści szybko się rozejdą. Czuję się w miarę ok. Tylko senna jestem strasznie, mdłości raz są raz ich nie ma. Ogólnie znośnie. A od tygodnia piersi tak mnie bolą że szok. Dotknąć nie mogę. :zawstydzona/y:

Witam wieczorowo i dołączam do grupy totalnie zmęczonych :-( na nic nie mam siły.
Poczytam co naskrobałyście
trzymam kciuki za wszystkie maluszki, sesje i życzymy wszystkim mamusiom zdrówka :-)

reklama
Serdecznie gratuluję przyszłym mamusiom, przed Wami cudowne miesiące ciąży, ach..miło powspomnać, dopiero sama pisałam, że na usg widziałam bijące serduszko..dziś moje serduszko śpi u taty na brzuchu hehe. Trzymam kciuki za każdą z osobna. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry