reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

Mononoke ja póki co jestem na etapie jedzenia... co chwilę burczy mi w brzuchu.

Magda84 Piękna fasolka:).

Szarka gratuluję serduszka. Ja mam USG za tydzień i martwię się czy wszystko będzie ok... Jeszcze tylko kilka dni i zleci:).

Asia daj znać jak wyniki bety, ja zrobiłam raz.

Trixi i tak piję herbatę, tylko najwyżej nie 5 dziennie tylko jedną. I tak jest słaba więc nic nie będzie. Mąż mnie tak nakręca, bo czyta wszystko i później mi mówi, że coś tam działa na coś tam;).

Myszeczka, u Ciebie to już Maleństwo widać, to coś więcej niż fasolka!!!!

Miłego dnia dziewczyny. Ja zmykam do pracy i wracam wieczorem... brr

reklama
Mononoke ja póki co jestem na etapie jedzenia... co chwilę burczy mi w brzuchu.

Magda84 Piękna fasolka:).

Szarka gratuluję serduszka. Ja mam USG za tydzień i martwię się czy wszystko będzie ok... Jeszcze tylko kilka dni i zleci:).

Asia daj znać jak wyniki bety, ja zrobiłam raz.

Trixi i tak piję herbatę, tylko najwyżej nie 5 dziennie tylko jedną. I tak jest słaba więc nic nie będzie. Mąż mnie tak nakręca, bo czyta wszystko i później mi mówi, że coś tam działa na coś tam;).

Myszeczka, u Ciebie to już Maleństwo widać, to coś więcej niż fasolka!!!!

Miłego dnia dziewczyny. Ja zmykam do pracy i wracam wieczorem... brr

Wg lekarza widać już zarodek:tak:Za 3 tygodnie kolejna wizyta i już się nie mogę doczekać bo wtedy na pewno serducho będzie.

Miłego dnia babeczki, pędzę do pracy.

Magda84 super zdjęcie:tak:

Szarka ja mam nadzieje serduszko zobaczyć w czwartek bo wtedy mam wizytę

asia* ja też mam problem z zaśnięciem w nocy, a w dzień tylko czekam, aż Bartek się położy bo ja wtedy kładę się z nim:-p:-p

myszeczka88 świetna jakość zdjęcie. To napewno 6 tydz?:-D

Ja dziś czekam na powrót M (nie ma go od wczoraj bo pojechał w delegacje) i w ciągu tego obraca się dziś mój dzień:-p:laugh2:

Dzień dobry!!:)

Witam nowe Mamusie baaaardzo serdecznie!! :-) Życzę spokojnych dni oczekiwania... :-)

Natusia widać bardzo się stęskniłaś za M. :-) Udanego i spokojnego wieczorku Wam życzę!!:-)

Myszeczka super, że ząb dal spać w końcu!! :-) Sliczne Maleństwo :-)

Magda Ty też masz śliczne Maleństwo!!;-) Mnie też się w głowie kręci czasami... W pierwszej ciąży też mi kręciło... :-(
Niedługo to minie ;-) Życzę, żeby w tej ciąży przeważała I opcja ;-)

Szarka gratuluje serdecznie pięknie bijącego serduszka!!:-) Dużo zdrowia dla Ciebie i Fasolki!! :-)

Asia* jeszcze czas na rośnięcie masz ;-) mdłości niedługo miną!! :) A wymiotów nie będzie! Na pewno ;-)
Jak beta?

Nesme co do herbat... Ja tez sobie nie wyobrażam dnia bez herbat, na śniadanie, na kolacje być musi!! I pijam... Z tym, że słabą... :) Gdybyśmy miały unikać wszystkiego co może zaszkodzić, to musiałbyśmy iść w schrony jakieś, z tlenem takim co w szpitalu podają... ;-)

Ale wczoraj dzień miałam... :)
S. wrócił z pracy, przebrał się, pojechaliśmy po wyniki, a ich... nie ma ;-( ranyyy jaki stres mieliśmy... :-( pojechałam godzinę później z mamą, bo wnuczka ma urodzinki i trzeba było coś kupić, poszłyśmy po wyniki... Tak mnie wkurzała Mama, bo mówię do niej, ze sama pójdę, a ta, że nie, ja z tobą, ja sama, ja z tobą, mama zostań tu, no ok! I weszła za mną...
Jak zobaczyłam wynik, to poryczałam się :-) 1180 wczoraj było!! :-) a 68 godzin wcześniej 289,5 :-) więc pięknie urosło! :-)
Pan doktor zadowolony, za tydzień w środę zaprosił mnie do szpitala :-) pójdziemy podejrzeć dzidzię :-)
Cieszę się, że tylko na nerwach się skończyło... :-) jednak nie ma co iść do lekarza za wcześnie ;-)

Powiedziałam wczoraj Mamie... :-) przed wynikami! :-) usłyszałam 'nie jestem zadowolona' :-) (moja bratowa dwie córy z przebojami urodziła, ja pierwszy poród też ciężki miałam, więc się boi),powiedziałam,że być może to ciąża pozamaciczna, to popłakała się :-(, po wynikach płakała i się śmiała, a jak byłysmy na zakupach, to mówi do mnie 'chodź do h&m kupię ci jakieś ubranko fajne ciążowe' :-) w ogóle to pół sklepu chciała wykupić dla maleństwa :-)

W koncu w nocy spokojnie spałam :-)
Adaś lepiej spał, obudził się raz, o 1.40, napił się i poszedł spać :-), spał do 7.30 :-)
czuje już się chyba lepiej :-) ale cholera mała nie chce syropu pić ;/
Teraz ma drzemkę, ja muszę naszykować na obiad, posprzątać, pranie poskładać, przyszykować do prasowania i generalne porządki chcę porobić dziś, bo po imprezie urodzinowej Adasia jeden wielki syf w domu jest :-(

Objawy:
Jeśli chodzi o cyce :-( ból okropny :-(
Mdłości, mam dziś, ale to po jajku, na śniadanie zjadłam
Opuchnięta jestem już... :(
Wciąż w brzuchu mnie ściska, tak jakbym głodna była
Spać się chce na okrągło :-)
Pojawił się łupież (w pierwszej ciaży miałam całą ciążę! Urodziłam i znikął ;/)
Tyle z objawów... :-)

Miłego dnia Wam życzę!!:-)

paula ale mi ochote na jajka zrobiłaś. Ja jajka mogłabym jeść teraz w każdej ilośći, najlepiej na mięko albo z majonezem, zresztą w każdej postaci :) chyba pójde zakupić kilka :) i po wyniki musze pójść.

Mam robote do zrobienia która była na wczoraj a nie mogę się zabrać za nią :( Masakra, jak ja mam wymyślać ilustracje do testów na inteligencje jak ja w głowie mam co innego.

no nic zrobie kilka i ide po wynikii jaja

i musze cos na kolacje wymyśleć.

Wiecie czego mi najbardziej teraz brakuje, świerzych warzyw i owoców, pysznych pomidorków szczypiorku w normalnej cenie i innych pyszności.

paula ale mi ochote na jajka zrobiłaś. Ja jajka mogłabym jeść teraz w każdej ilośći, najlepiej na mięko albo z majonezem, zresztą w każdej postaci :) chyba pójde zakupić kilka :) i po wyniki musze pójść.

Mam robote do zrobienia która była na wczoraj a nie mogę się zabrać za nią :( Masakra, jak ja mam wymyślać ilustracje do testów na inteligencje jak ja w głowie mam co innego

Wiecie czego mi najbardziej teraz brakuje, świerzych warzyw i owoców, pysznych pomidorków szczypiorku w normalnej cenie i innych pyszności.

Mój synek ma ostatnio fazę na jajka. Chodzi po kuchni i krzyczy "mama ajko!":-D:-D

A mnie dziś czeka prasowanie bo ciągle przekładam i przekładam a tu już następne się pierze:wściekła/y:

jeny, tyle żeście naskrobały że nawet nie zaczynam nadrabiać, bo za pół godz muszę być w pracy, wpadłam tylko na chwilkę, oznajmić, że wczoraj byłam u gin i moja fasolka ma 4,1mm :-D
aaaaaaaa.jpg

zmykam już do pracy, wieczorem jak mała zaśnie to ponadrabiam zaległości, obiecuję!!

miłego dnia Kobitki!

Ostatnia edycja:
witam szalone kobietki piszecie tyle że masakra... jeden dzień mnie ie było i nie da rady was nadrobić... ja bardzo się boje bo nie mam apetytu i objawów zresztą też mało podbrzusze już nie boli jedynie sutki i jestem śpiąca.. boje się czy wszystko ok.. jutro mam wizyte więc wszystko się okaże macie piękne zdjęcia fasolek ciekawe czy moją będzie już widać....

reklama
Witajcie jakoś dziś mi się nic nie chcę a najgorsze jest to że przez cały dzień mnie mdli, niestety mój pierworodny wstał i muszę iść do niego.

Do góry