reklama
Dziewczyny a goraczka w ciazy to normalne? Bo ja mam wahania od 36,8-37,3 i mam wrazenie rozpalonych policzkow. Niby nic mi sie innego nie dzieje. :/ A teraz nie chce mi zejsc z 37,3:/ paracetamol bralam - polowke jak kazal ginek (oczywiscie zadzwonilam do niego) ale nic, boje sie no ....
mononoke
około 37 to normalne, ale kontroluj zeby nie przekroczylo 38 bo to niebezpieczne dla malenstwa bardzo
Magda
tak ja z wrocławia, ja ide w piątek, i będe próbować wbić się w kolejkę, bo inaczej do końca miesiąca bym musiała czekać. Moja mama mówi że damy rade
więc spróbujemy. Ale nie wiem czy będe do tej lekarki chodzić, w sumie dalej szukam kogoś sprawdzonego, może masz jakiegoś fajnego lekarza?
około 37 to normalne, ale kontroluj zeby nie przekroczylo 38 bo to niebezpieczne dla malenstwa bardzo
Magda
tak ja z wrocławia, ja ide w piątek, i będe próbować wbić się w kolejkę, bo inaczej do końca miesiąca bym musiała czekać. Moja mama mówi że damy rade
myszeczka88
Zaciekawiona BB
6 tydzień i 1 dzień wg OMmyszeczka88 świetna jakość zdjęcie. To napewno 6 tydz?![]()

Nie wiem już teraz co komu miałam napisać

Monoke weź może chłodniejszy prysznic albo okład sobie zrób, ja mam czasami podobne odczucia - rozpala mnie często ale nie mierzyłam temperatury więc nie wiem jaka była.
Ja miałam dzisiaj dwie ciążowe zachcianki : frytki i ananas z puszki:-)
Bafinka
Fanka BB :)
frytki to już z 2 tyg za mną chodzą ale jak na razie opieram sie pokusie... nie chce za dużo przytyć w ciąży bo będę wyglądać jak beczka
reklama
myszeczka88
Zaciekawiona BB
Też nie chcę przytyć ale narazie ani grama na + to sobie pozwoliłam ;-)