reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

reklama
Hej Dziewczynki :-)
Ja Was błagam o to co Dziuba, jak Wam ustały dolegliwości to się nie zamartwiajcie tylko się cieszcie :-) Chętnie bym się z Wami zamieniła, bo mi nic nie ustaje, a wręcz się nasila :sorry:
BigChild wierzę, że brzuszek urósł :tak: Ja już zaiwaniam w ciążówkach, bo w zwykłe spodnie się nie dopinam ;-) Tzn. dopnę się, ale musiałabym nie oddychać, żeby mi rozporek nie strzelił :-D

U mnie mdłości można nazwać wieczorne:-D Rano jest w miarę, popołudnie też da się przeżyć ale wieczorem to masakra:no:

Co do wagi to spadło mi jakieś 2 kg, brzuszek troszkę się powiększył ale ogólnie to w spodnie jeszcze wchodzę. Chociaż ostatnio zakupiłam na allegro trochę ciuszków ciążowych i czekam aż przyjdą.:-)

Dziś do Bartusia przyszła niania więc poszliśmy sobie z M na randkę:-p Super tak czasem wyjść we dwoje, ale strasznie zmarzłam.

Hej dziewczyny, ale jaja, pocieszylyscie mnie, bo ja myslalam ze ja mam ciaze urojona, ze to nie mozliwe ze tak szybko cialo sie zmienia. JA ubralam dzis jeansy i bardzo mnie cisna, chyba niedlugo z nich zrezygnuje. Widze ze juz niektore ciazowe spodnie zakaldaja. Ja myslalam ze to za wczesnie wszystko :) Ale numer. Piersi mnie tez bola i siiku chodze duzo czesciej, czesciej tez musze spac. Ogolnie wczoraj czulam sie zle, dzis juz lepiej, ale sadze ze wczoraj poprostu sie stresowalam dzisiejsza wizyta, dzis staram sie odsuwac niepokoj na bok i poczekac cierpliwie do 15.

Nanusia, ja tez mam termin na 30.09/01.10! Fajnie, mamy podobnie wszystko. No i gratuluje, bo faktycznie to cud, jak mozesz napisac to napisz ile sie staraliscie o dzidzi?

Dzień dobry Dziewczyny! No to dzisiaj pierwsza wizyta u ginekologa...ehhh nie wiem jak dotrzymam do po południa...cały dzień w pracy..;-( No i czy nie zasnę z nosem w klawiaturze od tych nocnych pobudek...Wczoraj powiedziałam o ciąży mojej siostrze - ale się cieszyła na powiększenie rodzinki;-) Rodzice dowiedzą się w weekend..ja ostatnio mam smak na powidła śliwkowe i tylko z nimi mogłabym jeść hehe..Proszę trzymajcie za nas kciuki dzisiaj po południu na wizycie;-) Pozdrowienia i miłego dnia życzę!;-)

ja też mam już problem w dopięciu się w jedne jeansy z wysokim stanem - więc siostra dostanie w spadku póki co;-)
nosze ciągle jedne i te same bo są strasznie niskie więc te jeszcze dopinam, chociaż już powoli też zaczynają mnie gnieść..niedługo zostaną tylko sukienusie na pierwszym planie w szafie hehe

reklama
Do góry