reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

29 mam wizyte u poloznej i wtedy bedziemy myslec co dalej :eek: moze jakis masaz zeby szyjke rozruszac
mam nadzieje ze w koncu cos sie ruszy bo jak pytalam o wywolanie to bardzo by chciala tego uniknac bo i tak 50% laduje na sali operacyjnej :szok:

reklama
Wrześniowa, 100 lat ! Srerdeczne życzenia urodzinowe :-):-)

Fajnie ze masz lepsze sampoczucie i uśmiech na twarzy. To napewno się wszystkim udziela :-)

U nas ok. Mała spałą całą noc, ale od 10 w sumie już nie śpi. Nie płacze, nie marudzi to niech sobie nieśpi, za to w nocy będzie lepiej :-)

Wrześniowa STO LAT:)
dobrze, ze patent z huśtawką się sprawdził ja mam podobną FISHER PRICE HUSTAWKA RAINFOREST LEZACZEK + KUBUS (1834439787) - Aukcje internetowe Allegro i tez jestem z niej baaaaardzo zadowolona

Dziewczyny każdej życzę rozpakowania:-)

my po spacerku, Franek śpi juz 4 godziny chyba go obudze na jedzonko....wczoraj wieczorem coś nie mógł usnąć, bo od 20 do 22 się wiercił i kręcił, a popołudniu kupy nie zrobił więc myślę że brzuszek mógł go boleć więc do mleka dodłam espumnisan spał 4 godziny i potem w pieluszce mega kupa była, więc pomogło

rety, ja chyba na taką huśtawkę w domu miejsca nie mam, za chwilę dojdzie kojec który mam po Martynie i jeszcze krzesełko do karmienia, a nie chce sobie zagracić totalnie mieszkania. Ale ten leżaczek to mnie zastanawia... chyba żeby wykorzystać fotelik samochodowy... ale to nie to samo... co myślicie? myślałam nad takim Fisher Price Leżaczek bujaczek 18kg Cudowna Planet (1835413122) - Aukcje internetowe Allegro żeby posłużył trochę, bo za huśtawkę taką zwykła dam pewnie podobnie kasy a wystarczy na pół roku, to dla mnie trochę szkoda... chociaż podoba mi się ten http://allegro.pl/chicco-mia-lezaczek-bujaczek-2w1-nowosc-2011-i1788238144.html, ale patrząc racjonalnie i biorąc pod uwagę wagę... ehh, sama nie wiem. Być może po prostu chcę wydać kasę i zaspokoić swoją potrzebę a nie dziecka :zawstydzona/y: czyż nie jest tak? nawet nie ma pewności że małej sie spodoba i że odciąży to mój kręgosłup...

Ostatnia edycja:
No to wrzesniowa mamy juz dzidzi, ktore z Toba obchodzi urodzinki :tak: Igocencja urodzila.
A ja pomalowalam sobie paznokcie u stop, o zgrozo :szok: Dalam rade kurcze :-D

Witam się po 3 dniowej przerwie :-)
Chciałam Wam oznajmić że w poniedziałek o 18.20 urodziłam synka 3270 g i 54 cm. Jestem taka szczęśliwa i spełniona. Dziś po 17 wróciliśmy do domku. Pozdrawiam Wszystkie wrzesnióweczki :-)

Sylwia to gratulacje w takim razie kochana! Czekam na relacje i zdjecia.
Masaz sutkow zaliczony. Odpoczywam.
Ale tu pusto i cicho, pewnie wiekszosc karmi albo przewija, no moze ktoras rodzi ;-)

reklama
Czesc dziewczyny. Przepraszam ze sie nie odzywalam, ale moj Adaś niestety choruje i znowu bylismy w szpitalu. Juz 21 dni w sumie spedzilismy w tym malo przyjemnym miejscu. Mam nadzieje, ze teraz dłuzej posiedzimy w domku i ze znajde czas aby Was poczytac i doradzic sie w roznych sprawach ktore pojawiaja sie przy wychowaniu dziecka. Pozdrawiam serdecznie

Do góry