magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Ja kupowałam w aptece magicznej.Pani farmaceutka mi zamówiła i na drugi dzień odebrałam.a gdzie kupic ta wode koperkowa? i co lepiej działa na brzuszek ona czy herbata z kopru włoskiego? dodam ze ja bede ja piła..
Gripe Water - woda koperkowa 150ml - Apteka internetowa - leki produkty kosmetyki Vichy Roche-Posay Avene Galenic Ducray Klorane A Derma
Tam pisze żeby nie pdoawac ponżej miesiąca ale ja podaje ale połowę mniejsza dawkę .
Mnie się wydaje że to jest lepsze niż herbataka bo jest bardziej stężone.
U nas wizyty w toku ale nabliższa rodzinka już Bartusia poznała.A wczoraj mały był pierwszy raz z wizyta u dziedków i powiem wam że było super bo ja mogłam sobie posiedzeć a babcia i jej siostra zajęły sie małym:-)
Bartus zauważyłam że w dzień jest bardzo aktywny i mało mi śpi i do południa jest nieznośny bo dziś mi spał może godzinę.Dopiero po południu jak wybraliśmy się do Tesco to przespał ciągiem trzy godziny,po powrocie pocycował iśpi dalej.
A mój smyk za trzy dni już miesiąć będzie miał.Oj czas leci piorunem.Ech nie naciesze się pewnie tym czasem jak jest taki malutki i więcej spi choć nie moge się doczekać jak będzie puszczał do nas swoje słodkie uśmieszki.

, dla czego nie nosisz na rękach (noszę ale nie przyzwyczajam), dla czego nie ma czerwonej wstążeczki przy wózku, jak można wychodzić już w 2 tygodniu na dwór (temperatura jak wcześniej), ktoś zauroczy Małą, teraz wychodź bo później będzie zimno i trzeba w domu siedzieć + przynoszenie dziwnych rzeczy (nie w moim guście), mówienie do dziecka pisu psiu psiu (dziecinne gadanie od którego mi gęsia skórka się pojawia).
więc mi tam nie zaszkodzi ale nie wyobrażam sobie pchać w dziecko tyle cukru.