aniawos
Fanka BB :)
syla ja podałam na razie rano i wieczorem po 10 kropli. Spróbuję jeszcze dzisiaj i jutro i jak nie będzie poprawy to wracamy do delicolu.
Dzisiaj u nas tak wiało, że szok..ale chodziłyśmy sobie ze 3h a potem mała jeszcze w domu spała w wózku..w sumie 4h..szok,pierwszy raz tak długo. teraz zjadła i kima sobie w leżaczku- jednak smoczek to fajna sprawa..uspokaja i młoda sobie sama leży, Iga nigdy tak nie leżał..chyba, że z cyckiem w buzi
. Dzisiaj Ada tak fajnie się uśmiechała do P...patrzyła się na niego i banan...
Dzisiaj u nas tak wiało, że szok..ale chodziłyśmy sobie ze 3h a potem mała jeszcze w domu spała w wózku..w sumie 4h..szok,pierwszy raz tak długo. teraz zjadła i kima sobie w leżaczku- jednak smoczek to fajna sprawa..uspokaja i młoda sobie sama leży, Iga nigdy tak nie leżał..chyba, że z cyckiem w buzi
. Dzisiaj Ada tak fajnie się uśmiechała do P...patrzyła się na niego i banan...
Bardzo nas to ucieszylo - milowy krok w rozwoju w porownaniu z pierwszymi dwoma tygodniami. Mam nadzieje ze tak bedzie dalej. Niestety glodomor zjada chce teraz wiecej MM bo z mojej piersi niestety sie nie najadala i nienajada. Dzisiaj nawet zrobilismy test i przykladalam ja do piersi jak tylko sobie zazyczyla i nie dalismy ani kropli MM. Niestety co usnela i ja odstawilam to za 5 minut znowu ryk. Po 3 godzinach sie poddalismy i dalismy jej 60ml MM. Spi po nim jak aniolek juz 3 godzine... :-( i jak tu dziecka nie dokarmiac. Tez jestem zalamana tym ze nie moge jej wykarmic piersia i zastanawiam sie zeby nie znalezc jakiegos doradcy laktacyjnego poki nie jest jeszcze za pozno i moze da sie ja przestawic tylko na piers....ehh nie sadzilam ze te pierwsze dni beda takie ciezkie i tez coraz czesciej rycze .... podziwiam mojego M bo naprawde stanal od poczatku na wysokosci zadania. Jest jeszcze 2 tygodnie w domu i bardzo sie z tego ciesze bo chyba zupelnie nie poradzilabym sobie z tymi problemami a tak to zawsze jakos wspolnie szukamy rozwiazania. Tak tez bylo z tymi nieszczesnymi wzdeciami i sab simplexem. U nas zadzialal rewelacyjnie ale wiadomo, kazde dziecko jest inne.