reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

Paula - cieszę się że się wyspałaś i chociaż jako jedna z niewielu jesteś wypoczęta. Trzymam kciukasy za to aby dzieciaczki zawsze już tak sypiały!
Strasznie Ci dziękuję za miłe słowa...u mnie chyba hormony jeszcze świrują bo prawie bym się popłakała ze wzruszenia hihi No i humorek to już mam zaj... dobry dzięki Tobie hihi :-D:tak::-)

reklama
mambusia
jeszcze ja :) wyspałam się. moja gwiazda tez przespała całą noc, od 21 do 6:15 spała. obudziłąm sie 0 4:30 i jak apaula myśle sobie że zaraz wstanie bo stękała coś pod nosem. mówie do niej " już kochanie już będziemy jeść, mamusia tylko siku zrobi:p" przychodze a ona śpi więc ja też dalej spanko.
fajowo śpi coraz dłużej ciesze sie bardzo.
Chociaż i tak jakoś dziwnie sie czuje, głowa mnie boli i jakoś słabo.

a malutka po godzince zasneła znowu.
tylko kupy znowu od poniedziałku nie robiła.

Hej,

Ja miałam dzis piękne plany i wielka d...a! Od wczoraj koło 18 zaczęło mna telepac i wszystkie stawy bolaly. Mysle sobie starość nie radość to pewnie po maratonie z psem. Ale godzinę pózniej miałam juz 40 stopni i trzeslam sie jak galareta. Spalal w polarze, grubych skarpetach i grubym swetrze, przykryta koldra i grubym kocem i ani kropelke potu na mnie nie wystąpiła. Dopiero o 23 nakarmilam małego i jak zasnal to na mnie wystąpiły siódme poty i dwie zmiany garderoby zaliczone. W nocy wzielam dwa apapy ekstra bo juz zaczynalam majaczyc z bólu. Dzis juz lepiej o 6 wzielam kruszka do siebie i spalismy do 8 nawet nie słyszałam jak maz i corcia wychodzili. Maly jeszcze spi a ja ciepła herbatka, kanapki i wapno, narazie spróbuje bez apapu.
A jutro mam fryzjera na 10 buuu wiec mam nadzieje ze wydobrzeje, bo za tydzień mamy sesje rodzinna. No ale jak bedzie gorączka to odwołam niestety.
Miłego dnia:-)

Asienko- kurcze ale superancko że Twoje dzieciątko także takie grzeczniuteńkie... a może mój łobuz kiedyś także zrobi mi taką niespodziankę... Cieszę się,że coraz więcej mamusiek przesypia noce...oj już coraz lepiej zachowują się nasze maluszki ...rewelacja!
Misiako- trzymaj się, dużo zdrówka...

misiako
nie daj sie choróbsku, wracaj do zdrowia szybko.

coś cichutko dzisiaj na forum.
moja śpi praktycznie caly czas, a zaraz się na spacerek zbieramy.
a ja mam mega doła wczorajszej kłótni z mężem:(

Widzę, że Wasze dzieciaczki coraz to grzeczniejsze.. za to moja zupełnie odwrotnie. Całą noc do dziś do godz 12 płakała.. Bała się usnąć. Ciągle musieliśmy ją za rączkę trzymać.. Masakra jakaś :(

mam pytanko: dostała któraś z Was już okres? I ile on powinien trwać? Bo ja umieram już od 3 dni i końca nie widać.. ;(

O jacie ale te "nasze" dzieciaczki śpią :szok: Kiedy i ja będę mogła powiedzieć, że przespałam całą noc? Życzę każdej z osobna żeby dzieciątka coraz częściej nas pozytywnie zaskakiwały. Apropo- znów udało mi się wychachmęcić spacer z Wojtkiem, zaspanego po jeździe autem nakarmiłam wzięłam na ręce i na dwór, potem w wózek i tak już godzinę pospacerowałam a teraz na placu wozi go moja siostra :-) a ja wreszcie coś posprzątam :tak: Za to nocka u nas niebardzo...ale coś za coś ;-)

misiako wracaj szybko do zdrowia, teraz nietrudno o przeziębienie, mi już na szczęście przeszło. Dobrze, że Twój Szkrab taki grzeczny. :tak:

Dzieki dziewczynki:-)

Juz czuje sie lepiej i szlag mnie trafia bo na dworze 15 stopni a ja sie kisze w domu. A wziął małego na spacer i na zakupy na targ. Maja jedzie na 4 dni do taty.
Wrzesniowa ale super ze Wojtus dał sie przekonać:-)
Outstanding poprzednio jak karmiłam i miałam spiralke to okres dostałam po 2latach, teraz tez nic nie wskazuje na to ze dostanę. Taki mój urok jak karmie, naszczescie;-)
Asia a co znowu ten Twój chłop wymyślił? Trzymaj sie dzielnie i nie daj sie. Widzę ze Ania z krzykaczki awansowała na spioszke;-)

reklama
misiako ja też karmię.. ale kilka dni Mała była na Nanie i dlatego lekarz powiedział, że mi się tam coś "poprzestawiało" trochę i raz mogę mieć okres.. ale boli strasznie :(

Do góry