Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wierz mi, że nie ma czego zazdrościć.Awersja są takie momenty że ci zazdrości że jesteś sama. Dzielna jesteś!
wczoraj cały dzień chodziłam w piżamie
, śniadanie jem na 2 razy, nie mam kiedy zrobić porządnego obiadu
a miało być tak pięknie....sądziłam,że ze wszystkim dam radę 

położne patrzyły z wyrzutem, musiałam po kryjomu chodzić na dział noworodków po butelkę na dokarmianie 

karmimy Bebilonem 1 na zaparcia i kolki, kupka po tym jest częściej niż po zwykłym Bebilonie 1
a tak chciaąłm zaoszczędzić...doberek, nie mogę się ogarnąćwczoraj cały dzień chodziłam w piżamie
, śniadanie jem na 2 razy, nie mam kiedy zrobić porządnego obiadu
a miało być tak pięknie....sądziłam,że ze wszystkim dam radę
maskara jakaś
mały ciągnie z cycka tylko chwilkę, potem idzie w ruch butelka, ale nie dojada całej porcji i martwię się,że znów spadnie z wagi :-(
w poniedziałek wizyta położnej i zobaczymy...
w kwestii karmienia piersią...ze szpitala wyszłam z przekonaniem,że to moja wina,że nie mam pokarmupołożne patrzyły z wyrzutem, musiałam po kryjomu chodzić na dział noworodków po butelkę na dokarmianie
nikt mi nie wierzył,że mleka mam za mało, dopiero jak mały spadł z wagi na samym cycu to wyszło na moje
teraz jest znacznie lepiej, bo zauważyłam, że mleczka jest więcej, może dzięki tej herbatce laktacyjnej...ale butelka nadal jest na porządku dziennymkarmimy Bebilonem 1 na zaparcia i kolki, kupka po tym jest częściej niż po zwykłym Bebilonie 1
co do pieluszek, ja kupiłam Pampersy 1, potem te z Rossmana-mimo,iż na tą samą wagę noworodka to jednak są większea tak chciaąłm zaoszczędzić...
a Adi wielkie oczy robi i udaje, że to nie on
ja się nażarłam wczoraj czekolady stąd nie przespana noc...