heh, ja wszystko sama... :-) :-) przyzwyczailam sie przy pierwszym ;-)Dziewczyny! Ja mam do Was pytanie z innej beczki: czy Wam ktos pomaga przy zajmowaniu sie dzieckiem? Chodzi mi głownie o M, czy jestescie zdane tylko na siebie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
heh, ja wszystko sama... :-) :-) przyzwyczailam sie przy pierwszym ;-)Dziewczyny! Ja mam do Was pytanie z innej beczki: czy Wam ktos pomaga przy zajmowaniu sie dzieckiem? Chodzi mi głownie o M, czy jestescie zdane tylko na siebie?
Dziewczyny! Ja mam do Was pytanie z innej beczki: czy Wam ktos pomaga przy zajmowaniu sie dzieckiem? Chodzi mi głownie o M, czy jestescie zdane tylko na siebie?
Dziewczyny! Ja mam do Was pytanie z innej beczki: czy Wam ktos pomaga przy zajmowaniu sie dzieckiem? Chodzi mi głownie o M, czy jestescie zdane tylko na siebie?

Jeszcze od wczoraj jest chory i normalnie "umiera" i ma wymówkę żeby przy dziecku nic nie robić

I nie rób sobie wyrzutów!
A w nocy mam na nią sposób i karmie ją przez sen jak tylko zakwęka to ja ją na rączki i butla w dziobek wypije 30-50ml i śpi kolejne 2-3h. Dobre rady w stylu "zawiń ciasno w kokon" u mnie się nie sprawdzają bo ona uwielbia się przeciągać, rozciągać, wyginać i od razu się budzi jak się ruszyć nie może.