Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monaliza, koniecznie oklepuj, to będzie z tych oskrzeli schodzić, leżałam w szpitalu z Adą na zapalenie oskrzeli więc wiem co mówię. Nie wspominam pobytu w szpitalu miło, więc teraz w tym temacie mocno dziewczyn pilnuję. Jaki antybiotyk dostaliście? U dzieci do zapalenia bardzo szybko dochodzi, to mały organizm i wszystko jest od siebie w niewielkiej odległości, stąd to tempo zachorowania. Acha i wietrz pokój, w którym leży.Moja mala Olivka ma zapalenie oskrzeli...............antybiotyk na tydzien a jak nie bedzie poprawy-szpital, zeby oni flegme sciagneli. Nie mam sily wiecej pisac, moze jutro, dzis mam totalna zalamke, caly czas rycze i nie rozumiem jak moglo do tego dojsc w ciagu 4 dni
Za granicą przy zapaleniu oskrzeli i płuc nie kładą od razu do szpitala tylko u nas pakują, ale coraz więcej mam pisze oświadczenie, że będzie leczyć w domu i się im udaje.Monaliza wspólczuję niestety u tak malych dzieci bardzo szybko to idziei tak się dziwię, że nie dała zastrzykow i szpital... bo u nas wlasnie z powodu kataru u Adiego chciała dać zastrzyki i szpital.. zdrówka życzę

mimo tego ze cycus wola i wola dzis jesc:-) a ja jestem zadwolona bo mam wiecej pokarmu moze i przez to,że sciagam czesto pokarm wiec praktycznie malo go dokarmiam, jedna max dwie butle dostanie i to nie wiecej niz 60ml:-)