Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
martusia - no bo miala wysypkę czerwona na buzi, a teraz to schodziu i jest takie liszajowate - wszyscy mi sugerują, że to skaza bialkowa.
ja nie zawsze odbijam, też nie ulewa a jak już to bardzo mało, jak widzę, że nie kwęka to nie odbijam po prostu, zresztą wiem, że on wtedy autentycznie nie beknie a czasem zakrztusi się czy widzę, że je łapczywie to odbijam oczywiście. Po prostu obserwujęno to się posikałam ... ze śmiechu, na pocieszenie powiem ci, że u mnie nie ma nawet czego zwijać
![]()
do-ti - to grudki oznaczaja lergie ???????????moja mała ma cały czas grudki ?????????? AAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! Kużwa i ta buzka taka niefajna
oł noł !!!
Mam pytanko - moje dziecko wogóle nie ulewa od urodzenia, rzadko biore ją do odbijania, bo ona prawie nigdy nie odbija , mogę tak robić czy nie ? Bo juz kuzwa nic nie wiem

axarai co tam włosy, jakie Ty masz piekne piersi... ja tez nie narzekam, ale u Ciebie prezentują się znkomicie.
Axarai ale Ty sliczna jestes no i ten cyc masz z hej![]()
Jakbym do 65 zeszła to byłabym przeszczesliwa, mam wrazenie ze waga zatrzymala sie juz w miejscu i ze bez mojej pomocy nic juz nie zejdzie. A tu święta za pasem i w zadna sukienke sie nie wcisne jak tak dalej pójdzie:-( Palemko jak bylam u pediatry z niuniem i pytala sie o kupki i mowie ze robi jak jajecznica z takimi grudkami a ona mowi ze tak ma byc. Twoja jest na mm, moj mieszany i pewnie typ karmienia ma wplyw na to jaka kupa jest. i ja bym raczej odbijala bo zgromadza sie gazy i moze brzucho bolec. a ze nie ulewa - nie wszystkie dzieci ulewajaciesz sie bo ja z malym mam tone prania codziennie jak zacznie melodie z ulewaniem.

teściowa dała mi cynk
, kupiłam 2 egzemplarze, dla siebie i mojej mamy