Witajcie;-)
Arur smacznie śpi po spacerku. A ja po wczorajszym dniu lenia musze posprzątać nagromadzony syf. Dobrze ze nie duża przestrzeń do ogarnięcia
Cloudynka- Z jedne strony fajnie, ale mnie nie boli jeden dzień tylko z dni przed i dwa dni po.. tak że szopka, nie dość ze @ bolesna to teraz jeszcze to..

To dobrze że już wiesz skąd to się brało

. Teraz życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Córeczki!
My mieszkamy z moimi rodzicami dopóki się nie wybudujemy, tak że jak może w końcu znajdę prace ( w co zaczynam wątpić) to mama bedz problemu z małym zostanie
Future- u mnie zauważyłam że mały wydaja 150ml i robi sobie dluższe przerwy nie 3 ale czasem 3,5h do 4h. A wczoraj własnie wieczorem małemu zrobiłam po kąpieli jak zwykle 150 ml i jak skończył to tak zaczął wrzeszczeć i okazało się że dalej głodny ( a jadł 3h wczesniej) dorobiłam 30 i wydoił wszystko i sie uspokoił. Ja też nauczycielka ale u nas cienko ze znalezieniem czegoś...siedza takie na emeryturze i miejsca zajmują
EWAD- Witaj:-) No tak to z tymi skokami jest ale jak się je przetrwa to u mnie synek do rany przyłóż
Martyna- a nie mogła zaszczepić dzień wcześniej?? Coś by jej sie stało? dziwne..