reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam :) można jeszcze dołączyć do wrześniowych mamusiek ?:-) Moja Natalka ur się 12.09.2012 :)

Co do usypiania to nasza niunia w dzień zasypia tylko na rękach a jak idzie spać na noc to zasypia sama w swoim łóżeczku co w dzień jest to nie wykonalne :)

reklama
Edward, Aska Witajcie, moja Majeczka również z 12go września :)

I ja tez nie usypiam, sama pada :) Co do jedzenie to różnie raz 150 a raz 120 czasami 100. Ale jeszcze powyzej 150 mi nie zjadła, wcina tak mniej wiecej co 3h, w nocy różnie bo cos sie jej poprzestawiało i kiedys spała6-7h a teraz budzi sie po4h głodna. Ahh no i nie chce pić, juz zaczynam cudowac z herbatkami bo wczesniej tylko woda, ale nawet herbatek nie chce wezmie 3-4 łyki i na tym koniec.

A gdzie Axarai ???

Witaj Askaaaa:-)
Ale wam dobrze z tym że usypiac nie musicie. Mój tyko raz tak padł że nawet brać na rece nie musiałam, a tak to zawsze czeka aż mama weźmie przytuli ucałuje i dopiero wtedy nyny. A ostatnio jak zasina to tak sie wierci i szuka sobie dogodnego miejsca na rękach że nie raz pod sama pache mi głowe wpycha a nos pod cyca i tak zasypia :-D

Hallo Kochane!!!
Jasminum duże buziaczki dla Haneczki z okazji 2 miesięcy!!!
Verita I całuski dla Córeczki ( imię nie podane i nie mogę zaleź!) z okazji 2 miesięcy!!!!
Edward:-D świetne, Witaj Ewad, i Witaj Aska no to nam przybyło Mamuś z 12 września:-)
Megan Jestem, jestem, spałam do 11, ale bydło nade mną wali i wrzeszczy i co to za spanie. M zwrócił im wczoraj uwagę, bo od 3 dni co dziennie mają gości z biegającymi i wrzeszczącymi bachorami, uśmiechnął się gość, przeprosił, i dalej było głośno, a że hałasują do 21:30 to przecież nie powinno nam przeszkadzać. Teraz też walą, biegają, wieczorem lampa nam się buja. Odnośnie zaświadczenia, to oczywiście w PL chcieli. My chcemy w PL chrzcić, jednak do nas 1000 km, a dziadki starsze, i nie chcemy ich narażać na długą podróż.
Martyna pielęgniarki myślę, że się nie śmieją, ale M na pewno będzie miał niezłą polewkę. Mój by mi przez miesiąc wypominał:-)

no super pospał. az 28 minut. z zegarkiem w ręku. nie zdążyły się pyry nawet ugotowac wrrrrrrrrr

drugie dzien świra z kolei.

Palmo monopolko - ja tez chce spac. Kaca nie mam, ale w samopoczuciu bez większej różnicy.

ide bo drze..........

reklama
Witam mamusie nowe:-)

Palma ty pijaku:-p:-D mnie tez moje marini woła juz miesiac i czuje ze dzis to ten dzien:-p:-D
Future witaj w klubie moja juz drugi dzien na rekach :dry:kweka steka tylko ze ja sie obawiam ze ja bierze choroba :no: oczka ma takie szkliste i podsinione a u mojej Doroty zawsze to pierwszy objaw był .....
My juz po usg z bioderkami wsio ok:-D ....

Do góry