reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

Tygrysku orzesz Ty ale się wzruszyłam, i jeszcze Tygrysek prezenty przyniósł:-)
Patrysia no własnie dużo dziewczyn mówi, że im suwaczki zastrajkowały:dry:
Ja latała na odkurzaczu, teraz latam na mopie. I wiecie co im więcej myślę o Tym, że muszę schudnąć, tym bardziej jestem głodna!
A mama dziś mi powiedziała, że moja siostra która miała cc miesiąc wcześniej już taka chuda jak patyczek! Ciekawe co łyka, ale się nie przyzna przecież! Do doopy!

reklama
U mnie pediatra przed szczepieniem dokładnie bada i osłu****e na wszystkie strony ale juz kiedys mi sie o uszy odiło ze mozna przy katarze szczepic moja na szczescie zdrowa ttff coby nie zapeszyc:-pi szczepienia juz dwie serie ma za soba:-)

Palemka ja miałam szwagierkę, która raczej taka większa była, a po porodzie tak schudła, że mimo, że chciałabym być chuda, ale tak aż nie! Wyglądała masakrycznie, a ile ona jadła i nic nie mogła przytyć. Ja najlepiej wyglądam jak ważę 50kg, teraz ważę gdzieś pewnie z 65/162 wzrostu więc wyglądam okropnie! Przed ciąż już przytyłam na 59 kg, bo rzuciłam fajeczki, a teraz mam nowe tabsy z hormonami. a poza tym apetyt ma na słodycze masakryczny!
W niedziele byliśmy na spacerze, i chyba dlatego, że już rok w solarium nie byłam (więc nie dość, że gruba to biała, a jak wiadomo biały nie wyszczupla) i przymroziłam sobie papę, i jeszcze mam czerwoną:-)
Ha, ha a doopki do ćwiczeń ruszyć nie mogę:-p

Palma- ja zawsze miałam problem żeby przytyć, wiecznie 51/52 przy 172 cm w końcu po studiach udało mi się przytyć do 59 i w końcu wyglądałam jak człowiek, teraz po porodzie ważę 61 i w sumie przy moim wzroście wreszcie wyglądam moim zdaniem normalnie, a jedynie z czym walczę to z brzuchem, który wygląda jak w 5 m-cu:wściekła/y:

Ja tak mam tzn.ja przed ciążą te 60 kg ważyłam a po Domisiu schudłam nawet do 43 :/i tak mi zostało ze chudne po ciąży...teraz nie wiem ile ważę ale schudłam bo to widzę...

A tak w ogole to co tu tak cicho wyłazic z krzaczorow:-p:-) ja juz po ploteczkach z psiapsiołka młoda zas prezenty dostała rozpieszczaja ja te ciotki :-p:-D a ja siedze i robie liste zakupow na swieta:dry::-ppowiem wam ze nie moge sie doczekac swiat bo moj m bedzie miał wolne miedzy swietami i nareszcie troche czasu bedziemy mieli dla siebie :-)( w zeszłym roku zmjstrowalismy młoda w przerwie miedzyswiatecznej:-p:-D)

W sobote zaplanowałam sobie wypad do fryzjera i kosmetyczki zeby jakos wygladac w swieta:-pno i na zakupy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry