reklama
axarai
dziecioholiczka......
Fasolka Ja mam fryzjerka zamówionego w PL 18 grudnia na 11, i mam zamiar się zrelaksować:-) Ze 3 sesje na solarium, i może Gwiazdor się nie przestraszy i dostanę jakiś prezent
Moja Adolina śpi w dzień 3/4 razy po pół godzinki
jaja sobie robi, własnie stęka w niani!

Moja Adolina śpi w dzień 3/4 razy po pół godzinki
jaja sobie robi, własnie stęka w niani!Mafu, twój Arturek to ma włosy jak kilkuletnie dziecko a nie niemowlę
niesamowite.
Przepraszam ale nie nadrobię wszystkiego bo wpadłam tylko na chwilę. Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych 3-miesięczniaków
Buziaki kochane!
niesamowite.Przepraszam ale nie nadrobię wszystkiego bo wpadłam tylko na chwilę. Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych 3-miesięczniaków
Buziaki kochane!
*martusia*
Fanka BB :)
moj dziec sie spsul, bardzo ciezkobylo go uspac, w nocy nie mogl zasnac i od rana krzyk nie to byl wrzask. caly dzien taki jest, spalam tylko 3h, maz 2.5h a z nocki wrocil... porazka.
jutro jade zapisac go na szczepienia bo dodzwonic sie graniczy z cudem.
Oli juz pare razy przekrecil sie z brzuszka na plecki. codziennie tez cwiczymy. ale zauwazylam ze nie lubi hitu zespolu weekend - ona tanczy dla mnie
:-)
Awersja moj M podobna sluzba do Twojej
Axa wszystkiego naj dla Adusi
KasiaP duzo zdrowka i radosci dla Hubercika
Fasolka wszystkiego dobrego dla Patrycji
Lotka nie spal pizzy
jestem zmordowana, do tego kregoslup juz odmawia wspolpracy, masazer pomaga na chwile... jak nie urok to przemarsz wojska...
moje chlopy sobie gadaja ze soba pekam ze smiechu
jutro jade zapisac go na szczepienia bo dodzwonic sie graniczy z cudem.
Oli juz pare razy przekrecil sie z brzuszka na plecki. codziennie tez cwiczymy. ale zauwazylam ze nie lubi hitu zespolu weekend - ona tanczy dla mnie
:-)
Awersja moj M podobna sluzba do Twojej
Axa wszystkiego naj dla Adusi
KasiaP duzo zdrowka i radosci dla Hubercika
Fasolka wszystkiego dobrego dla Patrycji
Lotka nie spal pizzy
jestem zmordowana, do tego kregoslup juz odmawia wspolpracy, masazer pomaga na chwile... jak nie urok to przemarsz wojska...
moje chlopy sobie gadaja ze soba pekam ze smiechu
P
patrysia*
Gość
MARTYNA ale super za nóżki chwyta córcia
)
Tygrysek1985
Fanka BB :)
boszzz znowu młody nie chciał nic jeść tylko ryk, i ryk, kazalam m przywiezc inne mleko i o eureko wzial do buz i zrobil glupia mine i wypil alleluja w sumie tylko 80 ale zawsze bo już się bałam ze pod kroplówką to się skończy
reklama
Martyna Meczke
Zaciekawiona BB
Dziekujemy
jak je widzi to normanie buzia usmiechnieta i lapie
no i chce do buzi wsadzić