reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Fasolka Ja mam fryzjerka zamówionego w PL 18 grudnia na 11, i mam zamiar się zrelaksować:-) Ze 3 sesje na solarium, i może Gwiazdor się nie przestraszy i dostanę jakiś prezent:-p
Moja Adolina śpi w dzień 3/4 razy po pół godzinki:dry: jaja sobie robi, własnie stęka w niani!

Mafu, twój Arturek to ma włosy jak kilkuletnie dziecko a nie niemowlę :tak: niesamowite.

Przepraszam ale nie nadrobię wszystkiego bo wpadłam tylko na chwilę. Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych 3-miesięczniaków :)
Buziaki kochane!

Moja na spacero- zakupach spała ok 1,5h potem kwekanie i spanie po piec min ale ciotka była to miał kto nosic:-p:-D a teraz spi juz od 15.30:szok::-) cieawe co w nocy bedzie robic:-p

moj dziec sie spsul, bardzo ciezkobylo go uspac, w nocy nie mogl zasnac i od rana krzyk nie to byl wrzask. caly dzien taki jest, spalam tylko 3h, maz 2.5h a z nocki wrocil... porazka.

jutro jade zapisac go na szczepienia bo dodzwonic sie graniczy z cudem.

Oli juz pare razy przekrecil sie z brzuszka na plecki. codziennie tez cwiczymy. ale zauwazylam ze nie lubi hitu zespolu weekend - ona tanczy dla mnie :-D:-):-D

Awersja moj M podobna sluzba do Twojej :p
Axa wszystkiego naj dla Adusi :)
KasiaP duzo zdrowka i radosci dla Hubercika :)
Fasolka wszystkiego dobrego dla Patrycji :)
Lotka nie spal pizzy ;)

jestem zmordowana, do tego kregoslup juz odmawia wspolpracy, masazer pomaga na chwile... jak nie urok to przemarsz wojska...

moje chlopy sobie gadaja ze soba pekam ze smiechu :D

boszzz znowu młody nie chciał nic jeść tylko ryk, i ryk, kazalam m przywiezc inne mleko i o eureko wzial do buz i zrobil glupia mine i wypil alleluja w sumie tylko 80 ale zawsze bo już się bałam ze pod kroplówką to się skończy

Młoda sie obudziła w koncu:-p wykapana nakarmiona -wciagneła 150 ml lezy i gada;-) ciekawe o ktorej dzis usnie:sorry2:.....ups wykompana przewinieta i własnie ładuje w pieluche:dry:

reklama
Do góry