reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

mój mały na nowym mleku przespał cala noc SZOK

Future mieliśmy to babydream z rosmana, i na początku było super a teraz mały zaczął odmawiać jedzenia i nic tylko ryk, kupiliśmy na szybko bebiko, ale ogólnie chce mu podawać gerbera tylko je ciężko dostać muszę się przelecieć i zobaczyć gdzie by je mieli bo z tego co czytałam na necie to maja je tylko w lidl i to czasem, rosman, ale wczoraj w jednym rosmanie nie było jedynki a drugi był już zamknięty i w polomarkiecie, to mleko ma prebiotyki i nie jest drogie jak nie znajdę w sklepach to pomyśle nad allegro, a soczki kupiłam bo nie wiedziałam już jak mu pomoc z tymi kolkami ale nie zauważyłam jakiejś drastycznej poprawy także teraz poczekam z tym soczkiem do końca m-ca bo sama zmiana mleka jak widać pomaga

właśnie się mały obudził bez ryku szok wesoły i ładnie je

reklama
Oliwier tez wykapany [zalal pol pokoju chlapiac nozka] nakarmiony odbity i zasnal ale to chyba zbyt pieknie by bylo prawdziwe... nastepne karmienie kolo 23.

jade w weekend po nowe lozko i podrzucam szkraba babci :)

dziewczyny, powiedzcie mi jak mam ratowac kregoslup?

spij na plaskim mi pomaga

Ja tak mam tzn.ja przed ciążą te 60 kg ważyłam a po Domisiu schudłam nawet do 43 :/i tak mi zostało ze chudne po ciąży...teraz nie wiem ile ważę ale schudłam bo to widzę...

ja tez schudlam, 2kg mniej mam. i w rozmiar 36 prawie wchodze

Ahoj Mamuski:) ja pije kawke a moje dziecie jeszcze spi:)
ja przed ciaza wazylam 64 teraz 68 wiec jeszcze troche do zrzucenia mam,ale co tam kawka i ciatseczko z rana musi byc:):)
Tez mam bole krzyza i nie wiem czy to nie bedzie tez efekt cc..:( ani na plaskim ani masaze nic nie pomaga:( ehh moze samo przejdzie..)

polisia nie jest ciezej strawne, tam jest tylko nieco skrobii ziemniaczanej. kupki robi ładne, ładnie beknie zawsze. a i tak nie wytrzymuje 3 godzin bez jedzenia, chyba, ze spi. w nocy to spi nawet po 5 godzin. wczoraj zasnal o 20.30 a obudzil sie o 1,30 a potem dopiero o 6,45. wiec spi po 5 godzin w nocy, nie jest zle. gorzej w dzien. nie chce spac, chyba, ze na dworze.
ale po tym mleczku jest przede wszystkim spokojny,

tygrysek helenka moja byla tylko na rosmanowskim, a guciowi tez nie pasowało. przeszlismy na bebiko, a po nim byl bardzo nerwowy. i zmienilam na humane. jest w tesko i niezle kosztuje, bo za 12zł mozna znalezc.

Patrysia a co ty bez humorku taka:confused:
ja za to mam dzis mega lennnniiiiiiiiiiiaaaaaaaaa:-p:cool2:ogarnełam z grubsza chałupke i mam w nosie wszystko a ze wczoraj obiadu nagotowałam jak dla pułku :szok::-)to dzis nie gotuje za oknami zamiec wiec na spacerek tez nie idziemy .....wiec dzis dzien lenia na tyle na ile młoda pozwoli:-p:-D

Hallo Kochane!!!
Dziś 4 miesiaczki kończy Zuzia Cloudynki (która swoją drogą gdzieś wsiąkła)
3 miesiączki kończą dziś Jaś Tygryska
Szymuś Anmiki
Maja Megan
i Jaś Maleństwa
Dużo Buziaków Dla Skarbeczków!!!!!
Mam wrażenie, że jeszcze jakiś Maluszek urodził się w ten dzień, ale do listy nie jest dopisany!
Lecę robić śniadanko!

Witam z laktatorem w dłoni :-D
Dopiero wstalismy.. no szok,bo zawsze pobudka o 8. Noc bardzo spokojna.
Dziwny mój cyc- mam w środku taką twardą gule,której nie mogę rozmasowac. Żeby się z tego coś nie urodziło...
Kacper bawi się pod karuzelką,a wczoraj się zaśmiewał jak mu nogę do buzi wkładałam .-D
Ale fajna data dziś- 12.12.12 :-)

Witam z laktatorem w dłoni :-D
Dopiero wstalismy.. no szok,bo zawsze pobudka o 8. Noc bardzo spokojna.
Dziwny mój cyc- mam w środku taką twardą gule,której nie mogę rozmasowac. Żeby się z tego coś nie urodziło...
Kacper bawi się pod karuzelką,a wczoraj się zaśmiewał jak mu nogę do buzi wkładałam .-D
Ale fajna data dziś- 12.12.12 :-)

:szok::szok: noogę do buzi ???????????????? to tak się da ????? Moja małą to wogóle nie wie, że nogi ma ... to chyba przez to napięcie :eek:

lece bo krzyczy na mnie :-D czy Wasze dzieci tez muszą być ciągle na rękach i czy nudzą się dosłownie wszystkim po 5 minutach :confused: Ja juz mam ręce do ziemi :confused2:

reklama
Hej dziewczynki już mam dość mojego M najchętniej odpoczęłabym od niego :-(. Jutro wybieramy się na kolejną wizytę do alergologa zobaczymy co ciekawego powie nam pani dr. Policzki jak miał "chropowate" i czerwone tak ma nadal więc zupełnie nie wiem o co chodzi. Bo ja i tak już nic nie jem a to przecież jest niezdrowe i dla mnie i jaki pokarm dostaje malutki skoro jest praktycznie bez żadnych wartości odżywczych. Nie wyjdę od tej dr dopóki nie powie mi czegoś konkretnego co mnie usatysfakcjonuje.

Do góry