Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale tak wysoko nie zadziera nie łapie i do dzioba nie wsadza wszystko w swoim czasie kazde dziecie inne i w innym czasie rozne rzeczy robi .Moje trzecie a kazde inne w rozwoju psycho -ruchowym
,zreszta Axsa to zademastrowała pieknie fotka synusia
:-)
zazdroszczę, moja po 18 śpi juz na noc, ale do 18 od 6 rano noszę ją na rękach, mamy

chyba by mi "w pysk" dała

hahahhahahahah
głupek ze mnie 
szkoda ząbków, bo Kaci ma ząbki bez żadnego ubytku, zresztą wszystkie moje dzieciaki mają takie zęby, i zawsze było mi żal jak wypadały. Rany jaki mój synek duży, zęby zmienia. A Emi 13 stycznia 18-nastka, a 17 egzamin na prawko. Dobrze, że mnie Ada odmładza
Haha, a ona nawet głowy nie chce podnieść:-)

Dziewczyny ratunku....znowu mam zapalenie w prawej piersi. Strasznie mnie boli....Napchałam sobie kapusty w stanik,wzięłam paracetamol,ściągnęłam mleko i boli strasznie mocno :-( Do tego mam dreszcze,więc przypuszczam,ze temperatura niedługo się pojawi :-(
czesc dziewczynki
mam chwilkę bo starszak na nocniku siedzi
Adriankowi wyszedl gronkowiec zlocisty... jutro idziemy na szczepienie więc zobaczymy co lekarka powie,..
Dolores no wlasnie opierniczyl, ze wzięla te rzeczy mimo, ze one będą u mamy...no wszystkich Sebek zaskoczył
Dziewczyny,a wasze Maluszki spia same w lozeczkach w nocy? bo moj spoczko zasnie,a czasami wybudzi sie po 2 h i placze,bo spiacy,ale zasnac juz tam nie zasnie,wiec ja go do siebie i baaa spi jak zabity...
Nie chce go przyzwyczajac,ale zbytnio nie wiem jak mam go uspokoic jak sie przebudzi ( a glodny byc nie moze,bo to po jedzeniu godz -dwie)...jak jest u Was?
Na bolące piersi dobry prysznic goraca woda..przynajmnej mi pomaga
Widze Axi weekendowy odwyk od forum
Ja wczoraj mialam taka akcje z Mezem do tej pory ie smieje
Mała lezala na przwijaku jak zmienialam jej pieluszke i obok lezał jej smoczek ,który przez przypadek osikalamówię do M zeby poszedl zrobic ze smoczkiem porzadek zeby mogla go dalej czasem do buzi wlozyc( bo za bardzo nie lubi) i poszedl...wiadomo,ze trzeba wyparzyc a on przychodzi po 2 min ze smoczkiem i mi daje..to pytam juz wyparzyles?!?! on: nie umylem ja: ale trzeba wyparzyc on: a jak umylem mydlem antybakteryjnym to nie wystarczy???
moja mina bezcenna!!! i poszedl go wyparzyc..![]()

hymmm to jednak ta siekiera pod choinkę dla teścia to nie wiem czy dobry prezent i tak relacje są "cięte" no ale to w końcu od mikołaja będzie![]()
Witam porannie:-)u nas nocka ok wieczorem młodej sie poprzestawiało i chodzi spac o21.30ale spi ładnie do rana
ide kawe zrobic bo jakas niewyspana jestem
ale tak to jest jak sie poł nocy filmy oglada
![]()

Ale mnie cyc boli...gorączki już nie ma,ale cyc jeszcze obolały i czerwony. Ech...z tym moim karmieniem. Z każdym kolejnym zapaleniem mówię sobie,że to koniec z karmieniem,ale nie umiem sie z nim rozstać. Tak się do laktatora przyzwyczaiłam![]()
Ja nie biorę witamin,ale jakieś chyba powinnam zacząć. Wypadania włosów nie zmniejszą,ale może trochę mnie wzmocnią.
Mój Kacper rzadko się śmieje na głos, nie przekreca się w żadnym kierunku- tylko kręci się wokół własnej osiAle na każdego dziecia przyjdzie czas i nie można się stresowac.
Teraz Kacek śpi. Miał fajną noc- stańko od 21 do 8 i dwie krótkie pobudki na jedzonko.
Dziś bez spaceru,bo boję się cyca przeziębić.
Boicie się końca świata? Jeszcze niecałe 2tyg![]()
Ekspert Służby Celnej w stopniu młodszego rewidenta celnego melduje się!
czyli w skrócie - jestem celnikiem.
I już mnie po tym wyznaniu nie lubicie hehe.

Moja nawet nie probuje sie przewrocic, jeszcze sie nie martwie ale zaczynam juz myslec co jest.Chichra sie zwlaszcza do obcych, usmiecha sie na dzien dobry.
Co do pytania o lekarza tutaj zeby isc do ginekologa to musze miec skierowanie od gp a ona uznala ze to normale.Jak sie do 3 mies nie skonczy polog to ide raz jeszcze.
Wiecie dzis mialam fatalna noc nie dosc ze zasnela ok 22 to o 12 na cyca a potem o 2 w nocy cyrki zaczela odstawiac. Jak na lozku je i przysnie lub na rekach bo trzymam chwilke do odbica to jest dobrze i spi co ja do lozeczka daje to ona w ryk.i tak do 5 rano. Az zaczelam szukac informacji na internecie co jest i nie wiem. Albo wymusza spanie na rekach lub w lozku, albo byla wyspana tylko przeciez nie moge jej pozwolic zeby sie bawila w nocy. Pomozcie i napiszcie co mam z nia robic??
Teraz spi po 4 krotnym odkladaniu do kolyski bo chciala na rekach i plakala.
Dziewczyny dziekuje za pomoc z tymi cytatami mam nadzieje ze sie wgra tak jak planuje.:-)
A no właśnie, dziewczyny jutro jest 12/12/12 Magiczna data:-) Coś trzeba jutro zrobić, bo w takich dniach zazwyczaj sie wszystko udaje. No i moja niunia kończy 3miesiace jutro![]()

tak,powiedzialam to lekarce,a ona ,ze nie ma zadnych przeciwskazan (nie mozna szczepic tylko wtedy, kiedy dziecko goraczkuje). Zanim go jednak zaszczepila to kazalam jej go osluchac...co zrobila,ale z laska,ze szok!![]()