reklama

wrzesień 2012 ;)

Musze sie pochwalic ze moja corka dzis zaczel sie przewracac z brzucha na plecki i z pleckow na brzucho i teraz sie turla po calym salonie :-D jestem taka szczesliwa bo zaczynalam sie martwic ale ona ma na wszystko swoj czas :-D:-D:-)

Verita Ty się martwisz? A mój Mały jest starszy od Twojej i w ogóle się jeszcze nie przewraca. :baffled:

reklama
NA TAK na hop siup

Palma, gratulacje! No w koncu sie uwolnilas! Oby tak dalej! Odpoczniesz w koncu i bedziesz mogla siku kiedy chcesz ;-) hihi joking bejb :* bardzo sie ciesze!

Verita wam tez gratuluje, szczegolnie jak sie czlowiek martwi ;) ale nie ma czym, dzieci maja czas na takie sprawy.

Solenizantom wszystkiego naj naj slodszego,pysznych deserkow i nowych umiejetnosci!!

A my zebujemy, ojjjj drze ta jadaczke maly, ale coz, trzeba przetrwac. W nocy mialam 1 godzine wyjeta z zyciorysu.

No i czekam na polroczniakowy prezent dla Adasia , co prawda jeszcze prawie 3 tygodnie, ale juz zamowilismy. Nie moge sie doczekac az przywioza :-)

co u was damy drogie? ja mam super humor! bo wlasnie przeczytalam na naszej grupie na fejsie pewna dobra wiadomosc :*:*:*

Fasoul a ty co ? czemu dolek? dolki to powinnas miec w policzkach podczas smiechu ! Nie smutaj sie !

dziewczyny co do prezentu to napisze na zakupowym,zeby nikt nie musial przenosic postow ;p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry