reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam :-) odebrałam swiadectwo pracu i sie zarejestrowałam w bezrobotnym:-p odprowadziłysmy babacie i spacerek przy okazji zaliczylysmy:-D teraz obiado trza robic:cool2:

Future tulam :*

Reszte dziewczynek witam :-)czy wy tez czujecie wiosne w powietrzu;-):-)

hejo

mi tez latwiej zajrzec na fb, bb nie wczytuje mi tel.

Oli dzis marudny, wsadzilam do bujawki - zasnal. w koncu.

Future ja nie moge tego zrozumiec... jak tak mozna do dziecka/o dziecku mowic? dzieci sie powinno kochac tak samo a nie jedno faworyzowac. przykre jest to. moj M tez mial pare takich zagran ale mu przemowilam do rozumu grozac rozwodem :P poki co musisz pogadac powaznie ze swoim.
Verita biszkopta albo pietke do raczki dac, rozmieknie slinka i ekspozycje masz od razu i chwile zajmie sie dziec :)
Fasolka ja juz niecierpliwie czekam na te zapowiadane 18' C :)
Palma mi tez dokucza ale juz sie lecze nieco w tym kierunku i robie badania... a i Nati jaka juz duza, przerosnie zaraz wagowo Oliwierka ;)

jutro w DDTVN o nieszczepieniu dzieci i skad sie wzial poglad ze autyzm jest poszczepienny. Oli sie budzi o 8 mniejwiecej wiec obejrze, jestem ciekawa.

tulam Was wiosennie :)

Wlasnie wczoraj miala strasznie czerwone policzki mozliwe ze po chlebie? Z jedzeniem czekam do 6 mies ale pietke dalam na te biedne dziasla raczej juz nie dam przez jakis czas

witam Adam juz skacze a ja pospalam godzinke dluzej, ale kiedy tylko przyszla paczka to wyskoczylam jak z tostera :-) humor mam dzis przeswietny, bo waga dzis pokazala dlugo oczekiwana liczbe i jeszcze ING nam przyslalo 50 eur na rachunek za prowadzenie konta i bon na tort jablkowy. Mezu juz wybyl na popoludniowke a Adam obgryza zabawki z maty a ja sobie zere brunch.

Ayni ja dalam do rei pietke to szybko na podlodze wyladowala i pies zjadl :)

:-DMy dzis po pierwszym basenie, corka byla zachwycona , niektore matki z glowa wsadzaly dzieci pod wode :szok:, ja sie nie odwazylam jakos choc ze 2 razy naleciala jej woda to nie zareagowala. W czasie przepierania juz zasnela i teraz spi w foteliku samochodowym w przedpokoju :-D:-Dja tez wykonczona:-)

ja sie dzis odwazylam dac Adasiowi kawalek takiej miekkej buleczki a ten patrzy czy to naprawde sie dzieje, oczywiscie M panikarz mowi : nie dawaj mu, nie dawaj :szok: :-D facetom wszystko trzeba tlumaczyc. I nieziemsko zazdroszcze tego basenu,u nas basen w miescie i tam przeprawa jest dosc dluga ok 30 min jazdy wiec odpada, ale w lato napewno popluskamy sie w morzu bo mam 15 minut spacerkiem.

Mój to tylko wstawał do małej jak ja byłam w szpitali tydzień po porodzie i w jedną noc jak młoda miała 2 miesiące od tamtej pory ani razu nie przewija jej nawet jak jest w domu:angry: raz ja kąpał i nigdy nie poszedl z nią na spacer:wściekła/y: zero pomocy!!
To sie wyzaliłam:sorry2: mam nadzieje, że to poprawi choć troszeczke humor :blink:
Młoda maltretuje motylko na macie:-D Ide po śniadanko i kawkę...

Moze Twoj wybranek nie wie, ze potrzebujesz jego pomocy? Trzeba mu powiedziec, przewin dziecko, zostan z dzieckiem, zrob mleko, nakarm. sam sie facet nie domysli niczego , moj m to za pierwszego pampersa zabieral sie niechetnie i mial mine jakby dotykal odpady atomowe, a teraz chetnie wstaje do malego nad ranem, od razu pierwsze co to zmienia pampersa a potem opowiada co Adam zrobil, albo jak sie maly cieszyl kiedy go zobaczyl. Ale to od razu nie przyszlo bo wczesniej to kiedy z nim zostawal rano to go wkladal do lezaczka i ogladal tv :wściekła/y: a teraz sie bawia, m mu spiewa az serce topnieje. wiez wymaga czasu ale trzeba od czegos zaczac. bedzie dobrze tylko niech zacznie

:-DMy dzis po pierwszym basenie, corka byla zachwycona , niektore matki z glowa wsadzaly dzieci pod wode :szok:, ja sie nie odwazylam jakos choc ze 2 razy naleciala jej woda to nie zareagowala. W czasie przepierania juz zasnela i teraz spi w foteliku samochodowym w przedpokoju :-D:-Dja tez wykonczona:-)

nie bój się nurkowania, my już 2 miesiące chodzimy i młody od początku nurkuje pod wodą, na pierwszych zajęciach byłam przerażona ale teraz to już bułka z masłem, tylko niech ci trenerka pokaże jak to zrobić, im wcześniej sie zdecydujesz tym dziecko to lepiej będzie znosić, niedługo będą robione zdjęcia pod wodą to wrzucę na zdjęciowy :)

Martusia to nic nie da. nie chce mi się wogole juz z nim rozmawiac. powiedzialam, zeby się wyprowadził, bo mam go dość. ani pomocy, tylko przeszkadza. to powiedzial, ze zabiera Helenke jutro do rodziców. ja mowie, ze dlaczego Gucia nie wezmie, a on mowi, ze po co, co z niego za pozytek.
powiedzialm mu, ze jest złamasem i rzuciłam obrączką.
boje się, ze mi zabierze Helenke

reklama
Martusia to nic nie da. nie chce mi się wogole juz z nim rozmawiac. powiedzialam, zeby się wyprowadził, bo mam go dość. ani pomocy, tylko przeszkadza. to powiedzial, ze zabiera Helenke jutro do rodziców. ja mowie, ze dlaczego Gucia nie wezmie, a on mowi, ze po co, co z niego za pozytek.
powiedzialm mu, ze jest złamasem i rzuciłam obrączką.
boje się, ze mi zabierze Helenke
Nie zabierze ci dziecka, zwlaszcza jesli drugie traktuje w ten sposob.To sa sprawy w sadzie w ktorych bierze udzial psycholog dzieciecy i wtedy niech on sie cieszy jesli prawo do odwiedzin uzyska

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry