Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam mamusie! może któraś z was wie kiedy w końcu zawita do nas ciepło? Chociaż na wiosnę jestem zupełnie nieprzygotowana to bardzo ją wypatruję. Szukam dla młodego jakieś wiosennej kurteczki ale to co jest w sklepach to takie za cienkie ;/
Moje dziecie jak zwykle szaleje w chodziku.. on już nie chodzi, on biega.. a żeby pupkę podnieść i na czworaka to nie!
dziewczyna82 to ładnie waży Twój maluch! Jestem ciekawa Krystiana, my wizytę mamy 25. W dniu skończenia 6 miesięcy dostanie szczepienie, fajny prezent ;/
chciałabym zobaczyć jak on w tym chodziku śmiga, nagraj coś 
stokrotka.af nie wyobrażam sobie tego, chyba bym wybuchła i taką awantura zrobiłamyślałam że on źle zainwestował i stracił Waszą kaskę a on ją sprzedał i zabrał ? Zamierza chociaż ją oddać? w głowie się nie mieści
), korci mnie żeby sms wysłać i napisać co o tym myślę 
Perell ja to lubię na cebulkę ubierać, cieńsza kurtka, sweterek, bluzka, body i jest ok:-)
Stokrotka co za świ....ia paskudna!!!
Co na odparzoną pupkę, może być puder? Sudo coś tam tu nie ma, maki ziemniaczanej teraz nie kupię, a krem penatena trochę nie działa.
Co na odparzoną pupkę, może być puder? Sudo coś tam tu nie ma, maki ziemniaczanej teraz nie kupię, a krem penatena trochę nie działa.

sił i zdrówka potrzebujacym
zanetkaaa silna powrot do pracy
Future heh dobre z tym sloiczkiem
kasiaczek sadzasz mala sama?
kasieq a wiesz moze czemu sie nie daje wywaru z miesa takim Maluszkom?
stokrotka tule w zwiazku z wyjazdem TZ, a jest jakas szansa, ze on Wam odda ta kase? ja bym sie chyba poradzila prawnika czy jest jakas szansa ta kase odyzskac
D O B R A N O C