reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
witam dziewczynki

ehhh czasu na wszystko brakuje, szkoda, że doba nie ma więcej godzin...

Stokrotka oj współczuje sytuacji z bratem M :(
Axa a mąkę ziemniaczają próbowałaś?

mnie niestety kręgosłup odmawia posłuszeństwa:(:( ledwo chodzę, za to codziennie M mnie masuje:D
w soboty chodzę na silownię, sie wyszaleć... śmiechu jest tyle, że szok jakbyscie widziały tych pseudo facetów co chodzą tylko na laski ...zachowują sie jak koguty :D klaty wypięte, 2 razy podniesie ciężar i ogląda się w lustrze :-D:-D

jak Wy znajdujecie czas na pisanie na BB? bo ja po zrobieniu wszystkiego padam na pyszczek :D

Adul jeszcze nie zaszczepiony bo non stop coś jest :(

WITAM :)

Mroziskoooo!

RISIA a może tak nie szalej z ćwiczeniami skoro tak kręgosłup doskwiera?
AXARAI aj ta pupcia biedna :( no probiotyki trzeba dać...u nas coś pupka też nie teges i zmieniłam puderek na Nivea z Delfi czy jakoś tak i krem bambino(LOTKA spróbowałam i faktycznie fajny)no i chusteczki Dada z niebieskich na zielone i wsio oki jest :)ale tez polecam bardzo krem Nivea S.O.S bardzo dobry jest :)
STOKROTKA dokładnie złodziejstwo...:(
PALEMKO Alanek jadł z mojego talerza nie chciał inaczej...

dobry, pospalam do 8! coz za wspanialy dzien, nalot jeszcze lezy ze sniegu, ale od rana tak slonce wali, ze przejdziemy sie dzis w koncu gdzies.

w nestle wiem, ze cos maja z bio gaya jakis komponent, nie pamietam jak to sie nazywa, musialabym sprawdzic.

a JAKA pogoda u was?

Witam
Nie nadrobie bb za duzo na fb siedze ;-).
U nas zdrowko lepiej,pogoda sloneczna ale wciaz zimno ok 5 stopni.
Ja nie pospalam bo dzidzia po 6 wstaje ostatnio.
Rozrabiara mala zostawilam ja w lozeczku bo musialam zejsc na dol, wracam a tam jedna pozytywka zerwana w kat rzucona, zabawki poza lozeczkiem, druga karuzela melodie powlaczane. czystke ubranka przyszykowane na rano obslinione,a ona ustami przyssana do fridy ta sama strona co ja i cos sie zaciaga. Szok :szok::szok:.

Kasieq - jadlas kiedys andruty? wcale masakrycznie slodkie nie sa to raz, a po drugie sa tak cienkie,ze w polaczeniu ze slina rozplywaja sie w ustach,wiec rzadko kiedy przyklejaja sie do podniebienia. Z reszta nie dostaje takich ilosci zeby mogl sie zaslodzic na smierc lub zakrztusic :tak:

U mnie dzisiaj fajna pogoda. Maly strasznie pociera dziaselka... oj chyba zabki sie szykuja...

Do wylotu dni 7. Can't wait.

Milego dnia.

Witam się porannie!
U nas też słoneczko świeci i od razu humor lepszy, ale temperatura tragiczna. Teraz ok. -5, a rano było -11!!! Podobno w marcu wiosny nie będzie. Jak patrzyłam na pogodę w necie to w przyszłym tygodniu lepiej, gdzieś 8-10 stopni, ale na koniec marca tylko 3-4 stopnie. Może się nie sprawdzi? Mój Starszak sobie zakupił wieeeeelki pistolet na dyngus-smigus, ciekawe gdzie będzie go używał? Chyba nam chatę zaleje :rofl2:

Helołł:-)

Artur obudził się o 7 i teraz dopiero poszedł na legowisko..Co raz więcej energii w tym małym człowieku. Ostatnio upodobał sobie stanie..nie usiądzie normalnie na kolanach u kogoś tylko zaraz nogi podrywa i już stoi i skacze. Czekam właśnie na koleżankę ma nas odwiedzić;-)
Wczoraj też byłam na wizycie u gin. i słyszałam bicie serducha bąbla. Super uczucie..już zapomniałam że to takie wzruszające.. Na szczęście jak powiedział gin. operacja nie powinna mieć żadnych negatywnych skutków dla dziecka więc humor mam o niebo lepszy;-)

Stokrotka- Strasznie współczuje..eh..
Risia- Szalejesz:-) A ja wszystko już na zumbe miałam zakupione i figa:-D
Animka- ja wierze głęboko że się nie sprawdzi ta prognoza i będzie już ta wiosna :-)
Ayni- u mnie zimno niestety i śnieg..zazdroszczę słońca

reklama
Stokrotka nagrałam już pare jego wycieczek chodzikowych ale nie wiem jak to wstawić.. chyba najpierw na yt ?
O której urodził się Twój bąbelek? ;-)

Eh kupiłam małemu kaszkę bobovity aby na noc mu podać (miałam marzenie że nie będzie się wybudzał 3 razy na jedzenie) ale nie zwróciłam uwagi a ona jest z cukrem ;/ podałam mu ale to i tak nie działa i nocne pobudki trwają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry