reklama

wrzesień 2012 ;)

witam kochane
ja jak zawsze przelotem

AXA DZIEKUJE SŁONCE W IMIENIU ADUSIA:*

Palemko no ja mam tak... Sebek wrzeszczący domagający się wszystkiego na wczoraj :P Adula ząbkującego i nie sypiajacego w dzień... i tak jak znajde chwilke to skrobne, ale nie mam czasu ani sily nadrabiac... bo padam pa pyszczaka o 23... jedyne co to na FB wskakuje bo tam mam możliwość wejść z kom np jak biorę kąpiel:P

Future
zdrówka

Patrysia
szkoda, że usunęła konto :( ja je mam bo mam dużo znajomych na zamkniętej grupie od 4 lat... jakoś się kula i tam kukam...

buziam Was kochane wszystkie tęsknie* może się ogarnę kiedyś/.. na 10lat :angry:

reklama
Risia ogarniesz sie szybciej niz myslisz :) za pare mies juz bedzie zupelnie inaczej, ja sobie mowie, ze wtedy dziecko sie juz samo soba zajmie, haha , pewnie sie myle. ;-)

Perell a czemu taka buzka? To dobry wzroscik :) moj maluch ma cm mniej.

moja koza juz spi, jeju jakie bylo marudzenie, ze mama wyciagnela z wanny , a on sobie jeszcze girami chcial wode popluskac na siedzaco, a woda juz chlodnawa.

Risia ogarniesz sie szybciej niz myslisz :) za pare mies juz bedzie zupelnie inaczej, ja sobie mowie, ze wtedy dziecko sie juz samo soba zajmie, haha , pewnie sie myle. ;-)

Perell a czemu taka buzka? To dobry wzroscik :) moj maluch ma cm mniej.

moja koza juz spi, jeju jakie bylo marudzenie, ze mama wyciagnela z wanny , a on sobie jeszcze girami chcial wode popluskac na siedzaco, a woda juz chlodnawa.

no ja to już nie wiem co robić w kwestii kąpieli bo obojętnie jak mało bym wody nalała to i tak młody wierzga masakrycznie i ja cała mokra i podłoga w pokoju też :no:

hahaha folie przeciwdeszczowa naciagnij hehe :-D u nas az tak nie chlapie, ale po prostu zabawa przednia, ze wyjsc nie chce.

jejku laski jak mi sie nic nie chce, plecy mnie bola, chce juz normalna pogode , niech maz juz wroci z tej roboty, cos bym zjadla dobrego, a nie mam. Ach...

My kąpiemy w łazience, ale u nas jest to samo. Cała łazienka pływa, ja też, a Mały ma radochę, że hej. I choćby nie wiem co, to nie idzie go powstrzymać, a jak mu próbowałam przytrzymać nogi to był wielki ryk.

latem bedzie super , juz patrze za basenikiem ktos polecal taki fajny zabka :tak:wody sie naleje i niech dzieci szaleja do woli na powietrzu:-D

moja juz spi, pierwszy raz w obnizonym juz lozeczku :tak:

Ja też kapie w łazience albo z dorosłym w dużej wannie albo sama w wanience. Zamotowaliśmy takie teleskopowe zaslonki i jak chlapie to się odgradza zawsze coś choć całkowicie nie chroni .
Jutro na baseny to będzie mogła całą wodę wypluskac.:)

reklama
Ja już od ponad miesiąca kapię Adiego w takim siedzisku. Na początku kładłam mu z przodu pieluszkę, a on przewieszał się ramionkami przez przednią barierkę. Teraz woli opierać się pleckami o tył. Napuszczam mu wody w wannie do wysokości tych słupków, także nie chlapie, bo ma całe nóżki pod wodą. Oczywiście też wielki lament jak trzeba juz z wody wyciągać. :cool2:

krzeselko-do-kapieli-kapiel-dziecka-krakow-tanio.jpg

Załączniki

• krzeselko-do-kapieli-kapiel-dziecka-krakow-tanio.jpg
    krzeselko-do-kapieli-kapiel-dziecka-krakow-tanio.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 102

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry