Ayni
Umm Adam
Anika bredzisz ; p może podrzuce Ci mojego laptopa to Ci sie odechce w ogole na bb siedziec. Co chwile mi staje i musze resetowac. Moj maz dzis ma misje po pracy. Format C.
Adam marudzi niemiłosiernie. I jeszcze ta pogoda nieszczesna. Pada snieg z deszczem. Ech... juz sie nie mogę doczekać tego wesela chociaz tam pogoda pewna bo tu raczej niepewna i nie zorganizowana
A ja gotujeszyn obiad. Ziemniaczki , brokul, pieczarki, cebulka i mozzarella zalac zupa szparagowa troche sera i może bedzie z tego zapiekanka. Zobaczymy.
Adam marudzi niemiłosiernie. I jeszcze ta pogoda nieszczesna. Pada snieg z deszczem. Ech... juz sie nie mogę doczekać tego wesela chociaz tam pogoda pewna bo tu raczej niepewna i nie zorganizowana
A ja gotujeszyn obiad. Ziemniaczki , brokul, pieczarki, cebulka i mozzarella zalac zupa szparagowa troche sera i może bedzie z tego zapiekanka. Zobaczymy.

Co wyjdę to ryk, aż Kaci ma niezły ubaw. Kaci siedzi w domu, bo już trzeci tydzień choruje, niby kataru nie ma kaszel raz na jakiś czas, ale za to gorączkuje od 3 tygodni, ma jeden, dwa dni przerwy i znowu gorączka, a dodam, że nigdzie nie chodzi, bo siedzimy w domu. Brzuch go pobolewa, a dziś ma rozdwojenie. Jutro idę do lekarza, i jestem wściekła bo muszę iść z Adi, a ona po antybiotyku w to siedlisko wirusów. No się powieszę.
święta będą krótsze ale co tam - nie pamiętam kiedy ostatnio spałam do 7:-) już się nie mogę doczekać hehehehe może uda się ją przestawić żeby chodziła później spać i później wstawała - OBY!