reklama

wrzesień 2012 ;)

Anika bredzisz ; p może podrzuce Ci mojego laptopa to Ci sie odechce w ogole na bb siedziec. Co chwile mi staje i musze resetowac. Moj maz dzis ma misje po pracy. Format C.

Adam marudzi niemiłosiernie. I jeszcze ta pogoda nieszczesna. Pada snieg z deszczem. Ech... juz sie nie mogę doczekać tego wesela chociaz tam pogoda pewna bo tu raczej niepewna i nie zorganizowana

A ja gotujeszyn obiad. Ziemniaczki , brokul, pieczarki, cebulka i mozzarella zalac zupa szparagowa troche sera i może bedzie z tego zapiekanka. Zobaczymy.

reklama
Ayni wyslalam Ci przed chwilka dluuugasna wiadomosc na priw. doszla????bo znowu mam wrazenie ze cos nie tak wyslalam...
A gdzie sie wybierasz na to wesele???? obiadek pierwsza klasa.....:)smacznego

ACH ..zapomnialam sie przywitac,
a wiec witajcie i ciesze sie ze wkoncu odnalazlam kogos kto tez mieszka w holandji...bo czulam sie tu jak pustelnik...hehehe
Mam nadzieje ze przygarniecie nowego ,,kropka" do siebie na pogaduchy?:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hallo Kochane!
Mam chyba jakąś depresję przedwiosenną, no normalnie NIC mi się nie chce:eek:
Adi ma dziś jakiś ciężki dzień, śpi po 30 minut, jeść też jej nie za bardzo się chce, i dziś pierwszy raz stwierdziła że jestem najpiękniejsza na Świecie, i musi mnie oglądać cały czas:cool2: Co wyjdę to ryk, aż Kaci ma niezły ubaw. Kaci siedzi w domu, bo już trzeci tydzień choruje, niby kataru nie ma kaszel raz na jakiś czas, ale za to gorączkuje od 3 tygodni, ma jeden, dwa dni przerwy i znowu gorączka, a dodam, że nigdzie nie chodzi, bo siedzimy w domu. Brzuch go pobolewa, a dziś ma rozdwojenie. Jutro idę do lekarza, i jestem wściekła bo muszę iść z Adi, a ona po antybiotyku w to siedlisko wirusów. No się powieszę.

Ja dziś gulasz tworzę;-)

Ayni wyslalam Ci przed chwilka dluuugasna wiadomosc na priw. doszla????bo znowu mam wrazenie ze cos nie tak wyslalam...
A gdzie sie wybierasz na to wesele???? obiadek pierwsza klasa.....:)smacznego

ACH ..zapomnialam sie przywitac,
a wiec witajcie i ciesze sie ze wkoncu odnalazlam kogos kto tez mieszka w holandji...bo czulam sie tu jak pustelnik...hehehe
Mam nadzieje ze przygarniecie nowego ,,kropka" do siebie na pogaduchy?:)

Anika, odpisalam juz i podalam link do watku : "Pogaduszki ciezarowek i nie tylko" w sekcji mamy z Holandii.. Tu jest forum wrzesniowych mam z 2012 roku ;-) i jestem tu sama z Holandii.. Reszta dziewczyn - holenderek jest wlasnie tam :tak:

Axa wlasnie mialam o Ciebie pytac, juz sie balam gdziesie znow zawieruszylas. No coz, moj Adam tez dzis nie najlepiej sie zachowuje, wszystko na 5 minut, nie porobi nic sam, ciagle COS! Blizej nieokreslone cos.

Ciekawe jak sie ma Cloundynka, dawno nie zagladala...

Ada dziś w końcu przespała znowu normalnie noc i teraz też odsypia ostatnie dni(tak myślę że może u niej tak skoki rozwojowe wyglądają że musi w nocy się trochę pobawić i malutko śpi w dzień?). Wstała jak zwykle o 5:30. Szału nie ma ale właśnie naszła mnie cudowna myśl którą muszę się z Wami podzielić:-) już za 1,5 tygodnia jest szansa że Ada wstanie o 6:30 albo nawet o 7:tak: Będzie zmiana czasu:-D święta będą krótsze ale co tam - nie pamiętam kiedy ostatnio spałam do 7:-) już się nie mogę doczekać hehehehe może uda się ją przestawić żeby chodziła później spać i później wstawała - OBY!

Ayni jezdem i nigdzie się nie wybieram. Wczoraj licytowałam rzeczy na allegro dla Ady, między jej bekami, i tylko poczytałam co u Was. Miałam napisać wieczorkiem, ale tak mnie głowa zaczęła boleć, że aż mi nie dobrze było:eek: i poszłam spać.
Moja młoda chodzi spać 19-20 i śpi tak do 3-4 na mleko, a później do 7-8 niestety bardziej woli 7, ale to przebiegła matka wrzuci jej zabawki, i jeszcze nawet ze 40 minut przykima. Moje dzieci o 7 jedzenie ma w nosie. O 9 kaszka ją interesuje. Więc w zasadzie mogła bym się wyspać, ale..... tak cudnie się siedzi w tej ciszy wieczorem, że spać idę późno:rofl2:
Kasieczek ha, ha faktycznie To Adi będzie się budziła o 8 więc nie powinnam narzekać:-)

Jaka ja szczesliwa, tak mi sie nie chcialo na baseny z mala jechac ale wiem ze nagroda to co najmniej 2 godzinny sen niuni po basenach i wlasnie mam nagrode, Sprzatnelam juz cala gore tylko poodkurzac i internet moj na 10 minut(bo mam jeszcze co innego w planach.:-):-):-)

Witajcie ;-)
Mam ostatnio leniwca w tyłku i w sumie chyba wszędzie..bo nic mi się nie chce..tylko bym spała..Podczytywałam tak że w miarę na bieżąco jestem tak że sobie proszę nie myśleć że olewam :-p
Artur od 3 dni jakies dziwne kupska robi..tzn na sraczkę mi to wygląda ale robi max 3 więc jeszcze lekarza odkładam i działam domowymi sposobami, bo trochę nie chce mi się go wlec do ośrodka gdzie same chorowitki..A oprócz tego to w dupe daję ostatnio strasznie.. ciągle na rękach chce być i żadną zabawką nie pobawi się dłużej niz 2 min. i beeek. W nocy też śpi średnio. Dzisiaj już mała poprawa bo się więcej usmiecha i idzie go czymś zająć. A mnie dopadł wirus opryszczki i całą dolną i górną wargę mam obsypaną:crazy:

anmika Ty mnie nawet nie denerwuj z tym odejsciem z bb
fasolka super z ta przyjaciolka
jasminum wlasnie co oni robia ze im dzieci spia :-p
anika witaj
axari sil

ja dzis w ramach odwyku od kompa popsprzatalam kawalek kuchni :-p

reklama
Hejo kobity:-pu nas słonko wiec długi spacer zaliczony ,i pochwale sie ze dziecie mamausi kuchnie od razu zaakceptowało i szamie wszystko pieknie:-D

Axsa pochwal sie co kupiłas na allegro :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry