reklama

wrzesień 2012 ;)

fasolka LOV JU JUPIIIIIIIIIIIIIIIIII jestes :-D:-D:-D
dziewczyna zdrowka
ayni profilaktycznego bana dobre hahhahahhahaha, wekend? hm z corka na zajeciach spiewu pewnie
taycia super, ze calo dolecieliscie, slodkie z tym sniegiem, maly jeszcze nie widzial?
anusienka zawsze i wszedzie Tygrysek na forum bedzie- wiec bedziesz ze mna pisac heh
Lilijanna zajefaaaajna fotka balwan plus wielkanocny koszyczek muła cmok w bok heh
anmika zdrowka no wlasnie gdzie ta Kochana wiosna?nie wyzywajmuy jej bo sie jeszcze obrazi i wcale nie przylezie u mnie minus8 buhahhahaha

reklama
Liljana ale wam cudnie. Zazdroszczę. Macie gdzie wyjść. Ja mieszkam nad morzem i w taką pogodę to tylko głowę urywa od wiatru, wózek ciężko pchać.

Ja mam naprawde jakies przesilenie bo nic mi się nie chce. Oglądam sex in the city z herbatą i czekam na M.

Dziewczyna82 współczuję to tak długo trwa. nie wyobrażam sobie nawet co przezywasz :( zagladaj do nas jesli chcesz sie wyglądać. Oby to się szybko skończyło.

Fasolka my też lubimy gry planszowe. ;)

Axa zakupy i jedzenie najlepiej poprawiaja humor. Chyba muszę spróbować chociaż jak patrze na ta pogodę to mi się odechciewa.

Odpoczywajcie damy ;)

Fasolka cieszę się że wrocilas.
U nas babcia na całego, dzieci chyba czują rodzinę bo po chwili zaczęła wariowac u babci na rękach a tak nie robi u obcych.
Nic uciekam śniadanie robić

Ostatnia edycja:
Chyba czegoś dostaę. Rano był obchód i pani docent się mnie pyta dlaczego wcześniej Julian nie dostał leku doustnie czemu od razu zastrzyki? Czy ktos mu czyścił ucho pod mikroskopem wiec ja mowie nie a ona do dlaczego i inne tego typu pytania. Przecież to nie ja jestem lekarzem. Gdybym to porady u lekarza.

Witam w przelocie pogoda bomba mrozik ale cudne słonko:-) zakupy zrobione porzadki przedswiateczne praktycznie tez:-pobiady pogotowane i skonsumowane:-Dza chwile wypad na długi spacer:-)

Miłej soboty kochane:-)

heloł. jestem i ja. ale zimno brrrrrrrrrr

zaraz lece do kolezanki bo przyjechała to do sąsiadów z córeczką, to się balbiny pobawią.
ale czekam kidy się obudzi .

Gutek już zdrowy, dokazuje, teraz tatus go lula. chyba zasną oboje. a na tatusia mam takiego nerwa, ze szok. no trudno.

fasolowa - heloł ;)

Dziewczyna dużo sił życzę i spokoju.. czasami lekarze potrafią wyprowadzić z równowagi.. Ja jak byłam 9 dni po terminie porodu, lekarz przyjmująca mnie w szpitalu kłóciła się ze mną że coś źle obliczyłam i mały na pewno jeszcze nie wyjdzie, dopiero pierwsze USG przekonało ją że jednak mam rację. Urodził się następnego dnia ;-)

Zaraz będę piekła tooorta! Trzymajcie za mnie kciuki ;-)
http://www.kwestiasmaku.com/desery/torty/tort_urodzinowy_brzoskwiniowy/przepis.html
oby mi wyszło, mój tata ma jutro urodziny, a Krystian dzień po nim pół roku. Może razem zdmuchną świeczki hahaha

reklama
Dziewczyny
gdzie kupujecie te takie dłuuuugaśne chrupki kukurydziane???
Myślałam, że w każdym sklepie kupię, a tu doooooopa.
Nie ma w tesco, nie ma w lewiatanie, nie ma w lidlu i w osiedlowych sklepikach też nie.
Znalazłam tylko w wersji orzechowej i cebulowej a ja chcę zwykłe dla dziecka.
Na pewno fasolka je miała i któraś jeszcze forumka.
Gdzie wy te rarytasy kupujecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry