reklama

wrzesień 2012 ;)

witam:-pprzeszło mi :zawstydzona/y::-D a tak faktycznie szkoda mi stracic kontakt bo poznałam tu wiele fajnych dziewczyn i jak sobie pomyslałam ze mam nie widziec jak rosna dzieciaczki to tak nijak mi sie zrobiło ,bo jednak ponad rok jak jestem tu na tym forum a na bb jeszcze dłuzej :tak:...wiec wracam ale tu na fb nie.

A i witam nowe dziewczynki :-)

AYNI GRATULUJE :-)

reklama
witam:-pprzeszło mi :zawstydzona/y::-D a tak faktycznie szkoda mi stracic kontakt bo poznałam tu wiele fajnych dziewczyn i jak sobie pomyslałam ze mam nie widziec jak rosna dzieciaczki to tak nijak mi sie zrobiło ,bo jednak ponad rok jak jestem tu na tym forum a na bb jeszcze dłuzej :tak:...wiec wracam ale tu na fb nie.

nooooooooooooo w końcu zmądrzałaś Kochana ;-)

akurat sprawdziłam i sam też się nie wybudza atak to przecież dziecko bym zagłodziła ;-)

mądrze piszesz :tak:

ojojo zdrówka dla Juleczka:tak:

Nie da się dziecka zagłodzić jak chce jeść to dajesz jak nie to nie ;-) chyba że chore!
A tak z ciekawości ile Junior zjada mleczka na dobę ?? bo moja teraz tylko 3x 180ml i tylko w dzień, bo w nocy się budzi i marudzi a butli nie weźmie :/

Kochana wiedziałam że Ty mądra kobieta jesteś i wrócisz do nas:-) Co byśmy zrobiły bez rad doświadczonej Mamusi :) Super że wróciłaś:-D:tak::-)

Ja już od ponad miesiąca kapię Adiego w takim siedzisku. Na początku kładłam mu z przodu pieluszkę, a on przewieszał się ramionkami przez przednią barierkę. Teraz woli opierać się pleckami o tył. Napuszczam mu wody w wannie do wysokości tych słupków, także nie chlapie, bo ma całe nóżki pod wodą. Oczywiście też wielki lament jak trzeba juz z wody wyciągać. :cool2:

Zobacz załącznik 546455
mam pytanie a gdzie kupiłaś to siedzisko???

Ayni
U nas plan na weekend sobota u rodziny wiec mamusia odpoczywa a ciocie noszą i rozpieszczają mała:-) niedziela z tatusiem wiec błogie lenistwo :-)
Życze wszystkim udanego weekendu :-)

Ayni planow brak bo pogoda do bani ani zima ani wiosna pada na przemian snieg lub deszcz:no: wieje pewnie zalegniemy cała rodzinka albo przy jakichs filmach lub planszowkach (grach):-) cos dobrego ugotuje i bedziemy leniuchowac:-D

Młoda dalej spi cała noc :-D i nawet usypia sama w łozeczku fakt ze zamim usnie to sie naśpiewa sie łozeczko przekopie ,100 razy pozycje zmieni ale usypia bez płaczu w ok 15 min:-)
Rozmawiałam z moja zafasolkowana przyjaciólka z holandi i miała usg ciaza niby mniejsza bo nie 6tyg jak ona wyliczyła tylko 4,5tyg na plamienie nic nie dostała :nerd:,za tydz znowu ma wizyte i usg i oby wszystko dobrze było ...

reklama
Fasolka No!
A ja M na zakupy wyciągnęłam:-) Trzy tygodnie z chorymi bębnami w domu siedziałam trza było się wyżyć. Zaraz normalnie lepiej się czuję:rofl2: Oczywiście Adi i Kaci okupieni. Adi dostała 4 opaski do włosów buhahaha, i dwie spinki:-D
Jutro wkleję zdjęcia.
I na żarciu wietnamskim byliśmy pierwszy raz w tej knajpce, Ada grzecznie spała, jedzenie pyyyyszne, no żyć nie umierać.
Lilijana zdjęcie boskie:-)
Mell malutka śliczna, a jak ma na imię bo chyba nie doczytałam?
Stokrotka zdolniaczek malutki!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry