reklama
Fasolka35 - no właśnie to "mama" to takie z pretensjami, takie wołanie o swoje prawa 
Stokrotka.af - ciesz się, że przyjeżdża
Verita - kciuki za staranka
perell - ja jeszcze też bez @ i dobrze mi z tym, z Adą miałam po 30 dniach, potem mi zniknęła na 2 m-ce i pojawiła się znowu, a tu luz blues póki co
Kurczę Weronika za chiny ludowe nie jest jeszcze gotowa do jedzenia kawałków, no dusi mi się dziecko normalnie, Ada w tym czasie już z bananem siedziała, a Weronika też ładnie siedzi, ale odgryza kawałki dziąsłami i zamiast mymlać to łyka i za chwilę jest duszenie się, kaszlenie i zwrot.
Jedyne co potrafi jeść i nie ma odruchu wymiotnego to biszkopt, cała reszta to duszenie się i zaraz potem płacz i żali się światu jaką to ma wredną matkę.
No nic, za 3 dni znowu spróbujemy. ;-)

Stokrotka.af - ciesz się, że przyjeżdża
Verita - kciuki za staranka
perell - ja jeszcze też bez @ i dobrze mi z tym, z Adą miałam po 30 dniach, potem mi zniknęła na 2 m-ce i pojawiła się znowu, a tu luz blues póki co

Kurczę Weronika za chiny ludowe nie jest jeszcze gotowa do jedzenia kawałków, no dusi mi się dziecko normalnie, Ada w tym czasie już z bananem siedziała, a Weronika też ładnie siedzi, ale odgryza kawałki dziąsłami i zamiast mymlać to łyka i za chwilę jest duszenie się, kaszlenie i zwrot.
Jedyne co potrafi jeść i nie ma odruchu wymiotnego to biszkopt, cała reszta to duszenie się i zaraz potem płacz i żali się światu jaką to ma wredną matkę.
No nic, za 3 dni znowu spróbujemy. ;-)Dobryyy
w końcu się wyspalam huhu
Maly szaleje z pilotami na kanapie
A zapodam wam tipa. Daliśmy Adasiowi do zabawy dmuchana piłkę plażowa i co ja tracil rączka to potem lecial za nią przez salon. Dziecka nie ma
U nas w końcu ładnie przez dłuższy czas alez ja sie wyczekalam.
Moi tesciowie spytali czy bym nie chciala z nimi cały miesiąc zostać (taaaaaa) wszystko fajnie i chętnie bym została bo czemu nie ale sama nie wiem jak wytrzymam 2 tygodnie bez mojego M
trochę w kropce jestem ale chyba nie zostane dłużej.
Stokrotka ciesz się
zawsze to coś i ukoi stesknione serce.
Maly szaleje z pilotami na kanapie
A zapodam wam tipa. Daliśmy Adasiowi do zabawy dmuchana piłkę plażowa i co ja tracil rączka to potem lecial za nią przez salon. Dziecka nie ma
U nas w końcu ładnie przez dłuższy czas alez ja sie wyczekalam.
Moi tesciowie spytali czy bym nie chciala z nimi cały miesiąc zostać (taaaaaa) wszystko fajnie i chętnie bym została bo czemu nie ale sama nie wiem jak wytrzymam 2 tygodnie bez mojego M
Stokrotka ciesz się
Ayni - jak teście są ok to ani się obejrzysz jak miesiąc minie.
Czytałyście? https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-f441/dzieci-gorszego-roku-66122/#post9771075
Już widzę minę rządu.
Czytałyście? https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-f441/dzieci-gorszego-roku-66122/#post9771075
Już widzę minę rządu.

U nas cudna pogoda byla 21 stopni, bez chmur pieknie. Gdyby mala nagle na spacerze jakiejs histerii nie dostala ni z twego ni z owego az sie zaniosla , lzy jak groch. przeszlo w domu, moze slonca za duzo![]()
może ją coś ukąsiło? jakaś muszka czy coś...
Lilianna, mój też nie bardzo z tymi kawałkami... ma odruch wymiotny, choć już papki z kawałkami (ale tylko te słoiczkowe) zaczął tolerować i jakoś je, ale generalnie to widzę że słabo jeszcze z tym, ale daję mu codziennie coś, w końcu się nauczy.
Ostatnia edycja:
wlasnie nie wiem , bo placilam przy kasie, obok byla kolezanka i pelno innych ludzi, ona mowi ze kogos sie wystraszyla, mozliwe tylko ona na ogol nie boi sie ludzi, strasznie nie lubi bialych osob z mocno ciemnymi wlosami a nawet nie rozejrzalam sie czy ktos taki tam stal, potem w domu juz bylo dobrze. moze ma ten lek przed obcymi to chyba juz czas?
u nas dzis istna angielska pogoda mzy, pada, kropi i co tam jeszcze
u nas dzis istna angielska pogoda mzy, pada, kropi i co tam jeszcze
Witam u nas 25 c i słonce super:-)Ja juz zaliczyłam lekarza i z papierami z dorota w gimnazjum byłam;-)
no i u lekarza nieciekawie młoda nie chce stawac w domu czasami a u lekarza nic tz lekarka ja pod paszki a ta nogi do gory i tyle i tak kilka razy i lekarce sie to nie podoba i kazała nam pocwiczyc i za miesiac do kontroli bo odruch stawania powinna juz miec a jak nie to rechabiltacja ,a i na usg głowy mamy skierowanie no i stracha troche mam
choc podejrzewam ze bedzie jak z tym obracaniem ze nastraszyła nas a młoda potem sama zaraz załapała ,ale zawsze lepiej dmuchac na zimne...
Miłego dzionka:-)
no i u lekarza nieciekawie młoda nie chce stawac w domu czasami a u lekarza nic tz lekarka ja pod paszki a ta nogi do gory i tyle i tak kilka razy i lekarce sie to nie podoba i kazała nam pocwiczyc i za miesiac do kontroli bo odruch stawania powinna juz miec a jak nie to rechabiltacja ,a i na usg głowy mamy skierowanie no i stracha troche mam
choc podejrzewam ze bedzie jak z tym obracaniem ze nastraszyła nas a młoda potem sama zaraz załapała ,ale zawsze lepiej dmuchac na zimne...Miłego dzionka:-)
*martusia*
Fanka BB :)
hej
u mnie 26 stopni ale nie wyjde teraz z malym niech ten zar troche spadnie
i musze kupic czapeczke od slonca jutro bo dzis nie zdazylam a wypatrzylam stoisko super 
Oliwier sie obudzil o 6, oczywiscie wstaje do niego a ten kleczy przy barierce, za raczki jak mu dam palce swoje to wstaje, silne chlopisko jest
bylismy u doktorki bo smarkal i kaslal ale nic groznego juz lepiej no i zabki w drodze coraz blizej, modle sie zeby skok nie zbiegl sie z zabkami bo oszalec idzie...
milego dnia kochane moje
u mnie 26 stopni ale nie wyjde teraz z malym niech ten zar troche spadnie
Oliwier sie obudzil o 6, oczywiscie wstaje do niego a ten kleczy przy barierce, za raczki jak mu dam palce swoje to wstaje, silne chlopisko jest
bylismy u doktorki bo smarkal i kaslal ale nic groznego juz lepiej no i zabki w drodze coraz blizej, modle sie zeby skok nie zbiegl sie z zabkami bo oszalec idzie...
milego dnia kochane moje
reklama