Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

przyjemnego dnia ;-)
pajka - cmv IgG IgM, toxo IgG IgM, hbs,usr, morfologia ogólna, alloprzeciwciała, no i dodatkowo zrobiłam crp w związku z ciągłym bóle żołądka) razem 192 zole
)))
Ja z tego co wymieniłaś nie miałam tylko cmv, za to zrobiłam jeszcze hcv, hiv i cukier - wszystko na nfz. Zaoszczędzone pieniążki pójdą na ciuszki i inne rzeczy dla dzidziusia![]()
Ja smaruję się mocno nawilżającymi balsamami. Grunt to systematyczność. Później- jak może kasa jakaś będzie- to kupię sobie Mustela 9msc przeciw rozstępom. Oliwka odpada, bo najpierw tłusto, a później mam jeszcze bardziej wysuszoną skórę.
Aż się boję ile ja zapłacę za te poniedziałkowe badania.... Tylko morfologia, mocz i tsh udało się od rodzinnego wybłagać...
gorgusia, majeczka - nie wiem, jakoś się przekonac nie mogę i już gadałam z mężem i on powiedział, że chyba padnie ze śmiechu, więc ..... chyba odpada hahahhaha, ale kretyn z niego swoją drogą![]()
Zjadłam obiad lekkostrwany, bo od dzis zrobiłam sobie dietę, zero słodyczy itd , więc dziś gotowane ziemniaczki, fasolka szparagowa i jajo sadzone, pożarłam, na to lyknęłam Buscopana i mam nadzieje, że obejdzie sie bez telefonu do lekarza![]()
Idę leżeć kochaneprzyjemnego dnia ;-)
i zastanawial sie jak to dziala
śmiechu było tyle, ze szok