fasolka35
Fanka BB :)
Awersja zdrowka dla Tosienki a dla Ciebie sił i cierpliwosci ,co to za szpital macie
Ja jak u nas lezałam z Dorota jakiez 12 lat temu bo takiego rotawirusa miała ze w szpitalu wyladowałysmy to sale miałam dla nas w niej dwa łozka jedno takie z opuszczanymi bokami dla Dorotki i drugie takie normale szpitalne dla mnie i jedna łazienka z prysznicem i toaleta na dwa pokoje ale to moze dlatego ze to wojewodzki szpital
A zapomniałam dodac ze za to ''moje '' łozko musielismy wpłacic na szpital jakos ok 15 zł za dobe
Ja jak u nas lezałam z Dorota jakiez 12 lat temu bo takiego rotawirusa miała ze w szpitalu wyladowałysmy to sale miałam dla nas w niej dwa łozka jedno takie z opuszczanymi bokami dla Dorotki i drugie takie normale szpitalne dla mnie i jedna łazienka z prysznicem i toaleta na dwa pokoje ale to moze dlatego ze to wojewodzki szpitalA zapomniałam dodac ze za to ''moje '' łozko musielismy wpłacic na szpital jakos ok 15 zł za dobe

Ostatnia edycja:
dzis wpadlam do sklepu z wyprawka dla niemowląt i oczywiście zakupy ponad planowe. Zaraz apteka i też duzo bedzie. Ale śliczna pościel kupilam dla dzieci

trochę mnie pocieszyła.