reklama

wrzesień 2012 ;)

Awersja zdrowka dla Tosienki a dla Ciebie sił i cierpliwosci ,co to za szpital macie :szok: Ja jak u nas lezałam z Dorota jakiez 12 lat temu bo takiego rotawirusa miała ze w szpitalu wyladowałysmy to sale miałam dla nas w niej dwa łozka jedno takie z opuszczanymi bokami dla Dorotki i drugie takie normale szpitalne dla mnie i jedna łazienka z prysznicem i toaleta na dwa pokoje ale to moze dlatego ze to wojewodzki szpital

A zapomniałam dodac ze za to ''moje '' łozko musielismy wpłacic na szpital jakos ok 15 zł za dobe :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Liljanka nie mam walizki kuriera zalatwiam :-D dzis wpadlam do sklepu z wyprawka dla niemowląt i oczywiście zakupy ponad planowe. Zaraz apteka i też duzo bedzie. Ale śliczna pościel kupilam dla dzieci
Cffffaniara. :laugh2:

Awersja - a Wy trafiłyście do szpitala czy do lochów? :laugh2::laugh2::laugh2: Zdrówka, cierpliwości. :tak:

Nakarmiłam potworexy i o dziwo Weronika zjadła pałkę kuciaka - pękłam z dumy. :tak: Weronisia zjadła kuciaka. A zrobiłam jej w sosie teriyki i sezamem i miodem i czosnkiem i w piekarniku i uszy się trzęsły normalnie. :tak: Ach ach ach och och och, jupiiiii.

Awersja sił !!! Co to za szpital... może warto mu jakąś opinie wystawić by inne matki ostrzec..

Verita foooootki :D pokaż cudeńka! pokaż pościele :-)

Krystian mi się okropnie ślini... może w końcu wyjdą jakieś ząbki. Po zaśnięciu budzi się już po 30min.. i potem znowu i znowu..
Wczoraj w nocy obudził się z rykiem, wzięłam go na ręce i tak kołyszę się z nim, że już sama zasypiam a ten podnosi głowe i pokazuje palcem drzwi i jego 'e'. Zachciało mu się wycieczki o 3 w nocy!! Powiedziałam mu że jest noc i odłożyła do łóżeczka a ten zasnął... to po co się gibałam o 3 w nocy!

Awersjo zdrówka dla Tosi i wytrwałości dla Ciebie. tulam.
Izuś ej to nie bunt. prędzej to że pogoda pod psem i dziecko na dwór chce biegać ;) nie martw się mój Oli też świruje, ale u mnie pada z przerwą co 15 min. w sobotę ma być ładnie.

no i ześmy pojechali na to echo, pani doktor super, a co najważniejsze - wszystko w porządku :D. Oluś wyszedł z choroby, futruje jak oszalały, rozrabia za trójkę.jest fajnie :)

pojechałam do Pepco, 150zł poszło, ale wszystko na zimę kupione, oprócz butów.

spokojnej nocy.

Lilijana :-D:-D:-D:-D przepisa dawaj:-p:-)
Nie ma przepisa, wrzucałam co miałam pod ręką, cebulę pokrojoną w pióra, do tego sezamu tyle ile mi się sypło, do tego sos teriyaki, bo zalega w lodówce, do tego 3 łyżeczki miodu, trochę soli, pieprzu, majeranku, bazyli i co Ci tam jeszcze w szafce leży, wymieszać, dorzucić kuciaka, do lodówki na 2h, do piekarnika, aż się nie zrobi. Około 1h siedziały tam. Podawałam z kus-kus i warzywami. Warzywa zmieszałam z białym serkiem z dodatkiem 3 ząbków czosnku.

Awersja sił !!! Co to za szpital... może warto mu jakąś opinie wystawić by inne matki ostrzec..
Nie ma co ostrzegać, jeden z lepszych szpitali po tamtej stronie mapy. :-p

no i ześmy pojechali na to echo, pani doktor super, a co najważniejsze - wszystko w porządku :D. Oluś wyszedł z choroby, futruje jak oszalały, rozrabia za trójkę.jest fajnie :)
No i chwała. :tak:
Nadmiar czasu u mnie ;-)
Ciekawe co mi jutro wpadnie do głowy ;-)
Napisz mi do siebie maila, to Ci zaplanuję jutro i pojutrze. :-p Serio serio piszę.

Idę bo dzieciarnia drze się, że z wody chce wyjść. :-p

A co to w ogóle nadmiar czasu?? :-D

NIe wiem z tym buntem czy to bunt czy nie ale jest czasami kiepsko, szczególnie jak Mała słyszy NIE, od razu ryk albo i walenie głową w podłogę :baffled::eek:

Izuś85 - jak Cię to pocieszy to nie jesteś z tym sama, u nas to samo, kładzie się i protestuje, w domu zostawiam i olewam, na dworze biorę pod pachę i nie wdaję się w dyskusję. :laugh2:

reklama
I moja dr to samo powiedziała, w domu dyskretnie patrzeć czy sobie krzywdy nie robi i tyle, na ulicy gorzej, ale moja Pani dr ma 4 dzieci i powiedziała mi, że jej 2 kładło się nawet na przejściu dla pieszych :no: trochę mnie pocieszyła.
Ojjj ciekawe kiedy z tego wyrosną, mi to serce pęka jak ona tak reaguje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry