reklama

wrzesień 2012 ;)

Alebur wiesz co cos w tym jest ja w pierwszej ciaży słyszę, ze pięknie wyglądam i syn... w tej to samo mi mówią , że ślicznie wyglądam i syn.. co do pewnosci... powiem Ci tak jak masz sprawdzonego ginka i zna sie na tych sprawach mozesz zaufac chyba, ze dzidz sie centralnie pokaże... moja ginka chociaz ma wprawę w określaniu plci zawsze daje sobie panel bezpieczeństwa... nigdy nie mówi na 100% chyba, ze jak przytknie glowicę i widać siutraka którego i ja widzę :-D

Amy musialabys porozmawiać z lekarzem... mnie mówili o maściach... miałam tak, ale po porodzie więc mogłam stosować...,
ja biore dupka i leje się ze mnie niesamowicie... niestety w ciaży jest tej wydzieliny dużo wiecej... dopoki nie ma innego niż biały koloru i nie pachnie dziwnie tzn np rybką nie trzeba sie martwić...
ja mam taki śluz typowo płodny ( w ciaży powinna ta wydzielina być biala i kleista) ja mam glutowatą czasami mega lejącą się ciągnącą i lekarka zawsze bada mnie na koźle i sprawdza, czy szyjka jest ok...

reklama
CZeśc dziewczyny. do mnie zgaga powróciła po kilku dniach spokoju i nie sadziłam , że to kiedyś napiszę ale cieszę sie bo nas tym etapie to edyny objaw ciązy :-) no i wydzielina ale o to sie trochę martwie, na szczescie w srode ide do lekarza i sie dowiem czy wszystko w porzadku.
Zyczę wam spokojnego wieczoru i miłej leniwej niedzieli, a za Monalize trzymam kciuki jutro.

siemka babeczki!Wczorajszy wieczor z babkami spedzony rewelacyjnie! poszlysmy do indyjskiej restauracji, pojadlam sobie super cuda-kurczak zapiekany w sosie z mlekiem kokosowym z migdalami i pistacjami a do tego ryz zapiekany z warzywkami . Mniam!!!!Jeszcze bardziej smakowalo przez fakt, ze to mi to przygotowano a nie ja sama musialam to robic :-D:-D:-D:-D
Film tez calkiem spoko- that means war- nie wiem jak Polska tym razem ten tytul przetlumaczy, powinno byc to oznacza wojne.taki typowy babski film, troche sie posmiac, troche akcji, w sam raz dla lejdis.Zrelaksowalam sie wiec ale dzis juz pol nocy nie przespane, 1000 razy ubikacja bo siusiu, koszmary jakies straszne:baffled::baffled::baffled::baffled:. Musze doczekac do tej 14. Wyjezdzam kolo12.30 bo az 80km musze sie tarabanic do mojego ginka. bedzie dobrze, bedzie, dobrze, bedzie dobrze...

siemka babeczki!Wczorajszy wieczor z babkami spedzony rewelacyjnie! poszlysmy do indyjskiej restauracji, pojadlam sobie super cuda-kurczak zapiekany w sosie z mlekiem kokosowym z migdalami i pistacjami a do tego ryz zapiekany z warzywkami . Mniam!!!!Jeszcze bardziej smakowalo przez fakt, ze to mi to przygotowano a nie ja sama musialam to robic :-D:-D:-D:-D
Film tez calkiem spoko- that means war- nie wiem jak Polska tym razem ten tytul przetlumaczy, powinno byc to oznacza wojne.taki typowy babski film, troche sie posmiac, troche akcji, w sam raz dla lejdis.Zrelaksowalam sie wiec ale dzis juz pol nocy nie przespane, 1000 razy ubikacja bo siusiu, koszmary jakies straszne:baffled::baffled::baffled::baffled:. Musze doczekac do tej 14. Wyjezdzam kolo12.30 bo az 80km musze sie tarabanic do mojego ginka. bedzie dobrze, bedzie, dobrze, bedzie dobrze...
no pewnie ze musi byc dobrze ;-)
w polsce zrobili "a wiec wojna" A więc wojna (2012) - Filmweb

ale u nas pieknie dzis... slonko mocno swieci, pora wypic kawe i gdzies powedrowac :-)

hej :)

no to ja tu na mącę :) wygladam dobrze, czuje się dobrze, a ma być dziewucha :) cera super, włosy itd ... we wtorek mam usg ,,,,, może jej coś urośnie ?:-D hehe
U mnie to samo,z synkiem miałam problemy z cera a z córcią kwitłam teraz tez cera gładka pazurki długie i sie nie łamią:szok: a meni to u mnie pomieszane ale ze wskazaniem na dziewczynke przy synku nic mogło dla mnie nie istniec poza słodyczami:zawstydzona/y:.A teraz raz na jakis czas mnie weznie troszke na słodkie ,ze słodyzy teraz miesko;-).I przy synku nie było zabnych wymiotów przy dziewuszkach zawsze:confused: pozyjemy zobaczymy.

Monaliza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam sie i zycze milego dnia

monaliza&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

my dzis siedzimy w domku i sie lenimy, chociaz jeden dzien w tygodniu sie taki przyda, m w domu, teraz ogladamy bajki, ja nadrabiam forum, a potem bede nadrabiac zaleglosci w prasie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry