reklama

wrzesień 2012 ;)

oj nie nadrobię wszystkiego, bardzo jestem zapracowana i jeszcze ta szkoła, elektrykę nam w domku robili, teraz mam masę sprzątania, więc tylko piszę że wszystko ok i ślę buziaczki :)

aha no i jeszcze mam nerwa bo zginęły mi w tym zamieszaniu tabletki encorton, jestem w trakcie odstawiania (od tygodnia jem po pół tabletki) no i jeszcze 5 połówek mi zostało i zginęły... myślę że się nic już nie stanie, ale wkurzyłam się wczoraj strasznie na ten syf w domu...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam po weekendowo :)))

Ansure ja na zakupy ciuchów ciążowych wybiorę się chyba do jakiejś galerii handlowej. W H&M jest na pewno dział ciążowy, a i pewnie w innych sklepach coś się znajdzie. Ewentualnie zostanie mi allegro :)))

Beacia i Pajka wszystko będzie dobrze - musi być. Wierzę w to mocno :)))

Ja spędziłam bardzo miły weekend - w sobotę odwiedziliśmy dawno nie widzianych znajomych, a w niedzielę stołowałam się u teściowej :))) Mdłości mnie trochę męczyły ale w porównaniu z tym co przeżywałam jeszcze jakiś czas temu to był pikuś.

Demetrios no pewnie ze będzie dobrze,bo musi byc:)
Wszystkie nasze bebisie sa juz takie duze ze wierze ze sobie świetnie poradza i we wrzesniu będą z nami:tak:
Fajnie że wymioty juz nie męczą,oby było juz tylko lepiej :)))))
Mysle ze jak się ociepli i słonko pieknie zaswieci to nam wszystkim humorki się poprawią i przestaniemy tak czesto się zamartwiac:tak:

Witam lejdis!Humorek mam dzis od rana po wczorajszej wizycie (szczegoly wiecie gdzie znalezc). Spotkanie z bejbisiem dodalo mi mnostwo energii wiec mam nadzieje, ze w tym tyg. ponadrabiam zalegle sprawy, ktore juz tyle odkladalam-szczepienie kota, napisanie 4 prac podsumowujacych, spotkanie z prawnikiem co by sie dowiedziec czy warto zalozyc sprawe przeciwko temu lekarzowi, ktory zrobil mi laporoskopie, no i cholerny przeglad auta, ktory pewnie sporo mnie bedzie kosztowal...Dzis do pracy na 2 zmiane wiec znow meczarnia do 1.30 w nocy.No ale jeszcze 19 dni i lece na cudowne wakacje do Polski. Mamcia bedzie gotowac i mnie rozpieszczac a ja bede tyc:-):-):-):-)No i 4 dni w Krakowie z moim lubym :tak::tak:
Dziewczyny moj dzidz wyprzedzil swoj rozmiar z OM az 8 dni, czy to mozliwe? Powinnam byc teraz w 12 tyg a w CRL wyszlo ze to juz 13 tydz i jeden dzien. Czy mozliwa jest az taka roznica?

A jak zrozmiarami? Zawsze się boję, że będzie za male :(. Kupiłam kremy : MUSTELA do pielęgnacji biustu i na rozstępy - niestety jeszcze nie doszła przesyłka. Troszkę się denerwuję :o

zawsze masz podane wszystkie rozmiary :):)pomierzysz się :) jak nie jest to licytacja tylko kup teraz zawsze mozesz zwrócic:) ja kupiłam ogrodniczki ciążw=owe nowe za 25 zl... nigdie za taką cene bym nie kupiła :) szczególnie nowe:) a tak to w sklepach kupowaolam tuniki:)

oj nie nadrobię wszystkiego, bardzo jestem zapracowana i jeszcze ta szkoła, elektrykę nam w domku robili, teraz mam masę sprzątania, więc tylko piszę że wszystko ok i ślę buziaczki :)

aha no i jeszcze mam nerwa bo zginęły mi w tym zamieszaniu tabletki encorton, jestem w trakcie odstawiania (od tygodnia jem po pół tabletki) no i jeszcze 5 połówek mi zostało i zginęły... myślę że się nic już nie stanie, ale wkurzyłam się wczoraj strasznie na ten syf w domu...

będzie dobrzer:)

Witam po weekendowo :)))

Ansure ja na zakupy ciuchów ciążowych wybiorę się chyba do jakiejś galerii handlowej. W H&M jest na pewno dział ciążowy, a i pewnie w innych sklepach coś się znajdzie. Ewentualnie zostanie mi allegro :)))

Beacia i Pajka wszystko będzie dobrze - musi być. Wierzę w to mocno :)))

Ja spędziłam bardzo miły weekend - w sobotę odwiedziliśmy dawno nie widzianych znajomych, a w niedzielę stołowałam się u teściowej :))) Mdłości mnie trochę męczyły ale w porównaniu z tym co przeżywałam jeszcze jakiś czas temu to był pikuś.

cieszę się, ze jest lepiej:)

Demetrios no pewnie ze będzie dobrze,bo musi byc:)
Wszystkie nasze bebisie sa juz takie duze ze wierze ze sobie świetnie poradza i we wrzesniu będą z nami:tak:
Fajnie że wymioty juz nie męczą,oby było juz tylko lepiej :)))))
Mysle ze jak się ociepli i słonko pieknie zaswieci to nam wszystkim humorki się poprawią i przestaniemy tak czesto się zamartwiac:tak:

zgadzam sie i si l nam dojdzie:)

Witam lejdis!Humorek mam dzis od rana po wczorajszej wizycie (szczegoly wiecie gdzie znalezc). Spotkanie z bejbisiem dodalo mi mnostwo energii wiec mam nadzieje, ze w tym tyg. ponadrabiam zalegle sprawy, ktore juz tyle odkladalam-szczepienie kota, napisanie 4 prac podsumowujacych, spotkanie z prawnikiem co by sie dowiedziec czy warto zalozyc sprawe przeciwko temu lekarzowi, ktory zrobil mi laporoskopie, no i cholerny przeglad auta, ktory pewnie sporo mnie bedzie kosztowal...Dzis do pracy na 2 zmiane wiec znow meczarnia do 1.30 w nocy.No ale jeszcze 19 dni i lece na cudowne wakacje do Polski. Mamcia bedzie gotowac i mnie rozpieszczac a ja bede tyc:-):-):-):-)No i 4 dni w Krakowie z moim lubym :tak::tak:
Dziewczyny moj dzidz wyprzedzil swoj rozmiar z OM az 8 dni, czy to mozliwe? Powinnam byc teraz w 12 tyg a w CRL wyszlo ze to juz 13 tydz i jeden dzien. Czy mozliwa jest az taka roznica?

możliwe możliwe może być nawet 2 tygodnie róznicy:):)

Monaliza gratulacje.

dzisiaj chyba jest dzień na dołowanie, bo ja też od rana nerwowo się zastanawiam czy wszystko dobrze z dzidziusiem. Doszlo do tego ze zaczelam szukac dna macicy (nie badac lekarzem ;-)) i odkrylam ze go nie mam :szok: dlatego porasowalam dwie sterty ubran i postanowilam przerwac swoj wolny dzien i pojechac do biura. W srode o 19.00 mam wizyte i juz sie nie moge doczekac. Detektora tetna nie kupuję (CHOCIAZ W PRZYPLYWACH DESPERACJI MIEWAM TAKIE MYSLI) bo jakos nie wierze w takie cuda techniki. Trzymajcie się dziewczyny.

Pajkaaaaa:
Na pewno wszystko jest w porządku. Masz zakaz zamartwienia!O!

Co do ciuchów ciążowych to byłam wczoraj w h&m i te ciążowe ciuchy mnie odpychają... Zdecydowanie więcej fajnych tunik i bluzek znalazłam w zwykłym dziale, a nie tym dla kobiet w ciąży. A spodnie ciążowe są dla mnie tak aseksulane,że nie wiem czy w ogóle jakieś sobie kupię....

U mnie wizyta za tydzień.... nie mogę się doczekać!

Dziś na śniadanie mama przywiozła mi świeże truskawki, które nawet jak truskawki smakowały :D Nie te krajowe, letnie, ale faktycznie były to truskawki :) Zajadam się też ostatnio grapefruitami florida- są przepyszne!

Co dziś na obiad kombinujecie, bo mi pomysłu brak....?

ja w H&M kupilam spodnie ciazowe calkiem calkiem fajne :) takie jeansy wiazane pod brzuszkiem z gumka szeroka i gumka przy nogawkach :) ale bluzki mi sie nie podobaly.. tzn jedna taka pasiasta byla ok a na reszte jakos nie zwrocilam uwagi

No właśnie w H&M nie ma nic ładnego. Sprawdzalam jeansy ale mają taki niski stan, że ciężko się przyzwyczaić (z przodu-rozumiemale z tyłu powinny być wyższe).
Rozczulają mnie te nasze suwaczki.
Błonka - normalnie łza mi się w oku zakręciła.Umnie jeszcze 6 tygodni do 20-tego.
Pajka - dzięki za rady :)
Gorgusia - u umnie będzie kapuśniaczek. Znowu będę miała po nim super wzdęcie ;-) mam jednak ochotę na kapustkę. Nie wiem tylko co na drugie.

reklama
aaa Annemase - też nie mogę znaleźć macicy. Ja mam ponoć lewozgięcie - stąd może ta macica jest trudniej wyczuwalna - jeszcze. Ciąża ma wpłynąć na zmianęr pozycji macicy - bardziej do przodu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry