reklama

wrzesień 2012 ;)

Pajkaa, jest OKI. Myśl pozytywnie bo to bardzo ważne. Ja mam wizytę w środę. Jak sobie jednak pomyślę, że następne USG dopiero po 20 tygodniu..to się zamartwiam, bo nie widzę jak się ma mój Skarb. Dlatego oddalam tą myśl. Jest dobrze. Zajadam : kromkę z czosnkiem ;) na przeziębienie,kiwi i pomarańcze. Zaraz napadnę na winogron ;) Dzisiaj mam ochotę na owoce :).
Dziewczyny a wiecie gdzie kupić w przyzwoitej cenie odzież ciążową?
Jestem z Wawy. Do internetu i zakupów przez internet mam dystans :(

cześć, ja też z wawy. najlepsze ciążowe mają podobno w h&m. ja jeszcze się nie wybrałam, bo jakoś nie mam problemów z zakupami przez internet - ostatnio kupiłam sobie takie ładne gatki:

20000241_DENIM_001_ProductLarge.jpg

i jestem z nich super zadowolona!

pozdrawiam po sąsiedzku, mam nadzieję - w kontakcie ;) terminy mamy podobne, może się w jakimś ogródku w to upalne ciężarne lato ;)

reklama
Weronkazzz - bardzo chętnie :) Jeansy wyglądają świetnie :) Kupiłaś przez allegro?
Oj zjadłam kapuśniak... dostałam skrętu kiszek...heheh. Ratuję się miętą. To chyba przez to łakomstwo i mieszanie dań;)

Byłam u lekarki i nie dała mi nic szczególnego: stodal, smecta, calcium c i coś tam jeszcze... ale jak szłam z auta do przychodni to myślałam że padnę - bolało mnie tak koszmarnie po obu stronach brzucha :(

Bubuś a może jakaś infekcja nerek?? ja miałam taki ból w brzuchu i okazało sie że ukochcana bakteria sie usadowiła w moim moczu:( tuuulkam i bedzie wsio oki!!!
Pajka ja tez od niedzieli jakies dziwne przeczucia ze cosik nei tak:((( ale qrde musze wytrzymac do wizyty jeszcze 2tyg
Weronikazz suuuperaśne te spodenki masz!!!

Ansure - dokładnie, allegro rządzi! i widziałam już obłedne kreacje dla maluchów, ale płci nie znam, więc się jeszcze wstrzymuję. podobno zresztą dla takich mini-dziobaków to używane lepsze, bo bardziej sprane mniej podrażniają skórę dziecka ;)

Bubuś, trzymaj się! mnie też czasem coś pobolewa, ale szybko przechodzi. za to psycha siada i potem się przez pół nocy głowię, czy wszystko ok... w sumie - produkujemy CZŁOWIEKA, od mini-komórki do cudnego całokształtu, to nas chyba ma prawo coś poboleć, nie? ale nikomu nie życzę i trzymam kciuki, żeby było bezboleśnie!

u mnie weekend pół na pół - w sobotę byłam na Hugo i jego wynalazek w 3D i było przepięknie, za to niedzielę dokumentnie zrujnowała nam przyrodnia siostra małżona, która wyciągnęła nas po kupno samochodu (małż miał być drugim kierowcą). nie dość, że podróż, co miała trwać 2 godziny w jedną stronę, trwała 3 i pół, to towarzyszył nam jej pies, który na pierwszym postoju wytarzał się w kupie... wiecie jak się podróżuje z takim psem? lepiej nie wiedzcie ;)
potem było tylko gorzej, samochód się nie spodobał na żywo i na szybko został wybrany inny, kolejne 2 godziny jazdy, czekanie na właściciela, powrót do warszawy już dwa auta - o 22.30 byliśmy w domu, dokumentnie zje*ani, z mandatem za przekroczenie prędkości na koncie. masakra!!!

:)

weronika przepraszam ale usmialam sie do lez:-D:-D:-D:-D:-Dniestety wyobrazilam sobie tego psa smierdzacego kupa i ciebie przy trzykrotnie zwiekszonym zmysle wechu. biedna ty moja. Odpocznij dzis sobie bo naprawde na to zasluzylas :-):-)

Bubuś - trzymam kciuki!

A ja dzisiaj miałam sprzątać dom.Hm...skończyło się na leżeniu, spaniu, oglądaniu TV, zerknięciu na książkę "Dziecko dla odważnych" i oczywiście na surfowaniu po internecie ;).

Ansure ja z takim zamiarem wstaje już od 2tygodni i każdy jeden dzien kończy sie tak samo:) na lezeniu ,spaniu , i serfowaniu w necie:))) dopiero jak emek ma wracać do domku to biegiem wrzucę pranei do pralki , czy lecę zmyć naczynia a tak to czyyyste lenistwo:)

Maja Ty masz dwa tygodnie a ja cztery :(:( i jak ja to mam wytrzymac??

Weronka uśmiałam się :):)

Bubuś ale dobrze, ze poszłas do lekarza... mnie strasznie dzisiaj boli brzuch :(:( źle sie cfzuje nie moge nic zjesc osttanio...

reklama
Pajeczko odpoczywaj , być może się za bardzo nadwyrężyłaś , może spróbuj troszkę odpocząć , poleżeć. Ból pewnie minie.

Ja ogólnie mam dziś doła , wczoraj trochę połaziłam po mieszkaniu i posprzątałam conieco , ale popołudniu mój śluz był koloru łososiowego i znowu mam stracha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry