reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Pajkaa ja dzisiaj rano wyniki z moczu robiłam... z posiewem... aż strach, co to będzie. Choć nie mam jakichś szczególnych dolegliwości w tym względzie, więc może ucichło wszystko... samo :-D Ale gin na powtarzające się "bakterie w moczu" powinien coś mocniejszego dać niż furaginum...czy tam furagin

ja mialam augumentil na bakterie w nerkach

cyniczna trzymam && za wyniki

a Wy gdzie??

ja dopiero wrocilam z miasta, jutro znowu juz o 5 jade, eh wykonczyc sie mozna, ale znowu mam cos do zalatwienia, zegnam sie do jutra wieczorka raczej no chyba ze u mamy sie uda wejsc na komp, buziaki, milego czwartku

Ostatnia edycja:
Wczoraj przy okazji wizyty u lekarza musiałam coś kupić Lence:) nie mogłam się powstrzymać :tak:No i przyszła pora na zakup nowego stanika. 4kg na plusie i troszkę poszło w biust:-D:-D
Dzisiaj już po drzemce, taka pogoda paskudna że z domu wychodzić się nie chce tylko spać, żeby na to nie patrzeć:/
Mam czas więc może uda mi się choć troszkę was nadrobić:)
Fasolka
jak dobrze że już w domku. Ciesze się że sytuacja opanowana i trzymam kciuki do 40tyg:-)
jumabe zdrówka dla ciebie i synka.
Joasia już przeprowadzona? mam nadzieje że wszystko pójdzie szybko i sprawnie:) Gratki dla eMka za egzamin.
ansure napięty plan majowy was czeka. Udanego odpoczynku:) Też się zastanawiałam nad adapterem do pasów ale znalazłam inny sposób.
Future jak szukaniu spodni, przymierzałam ostatnio kilka sieciowych modeli jeansów i lnianych, ale żadne nie są tak wygodne jak legginsy:) Smaka na chińszczyznę mi zrobiłaś:-D
Lenkka uważaj na siebie, zdrówka życzę.
Merlin_ udanego remontu.
Stokrotka u mnie prócz wiatru to jeszcze leje cały dzień:/ Gdzie ta wiosna i słoneczko??
ryba byłam właśnie wczoraj u lekarza bo też mi tak twardnieje brzuch ok.10 razy dziennie w dole nad spojeniem łonowym. Kilka dni wcześniej telefonicznie zalecił przyjmowanie magnezu który łagodzi skurcze, pomogło. Po USG doktor powiedział, że to Mała ułożona jest pośladkowo i naciska w tym miejscu jak się rusza. Przestanie jak Dzidzia się obróci. Mi pomaga też leżenie i spanie w nocy na lewym boku.
Ufff..... chyba się udało:)
Miłego wieczoru Mamusie:)

Cyniczna ja mialam juz anrtybiotyk... i bakterie wrócily... potem dostałam furaginum i jest lepiej niz po antybiotyku bo po antyb. miałam bardzo liczne bakterie po furaginum mam nieliczne :-D taka widocznie moja uroda w tej ciaży... w poprzedniej nie mialam bakterii za to krwawilam...

Nasza koleżanka maluszek miala chyba dzisiaj tą kontrole w ZUSie ciekawe co tam u niej nie odzywa sie coś ostatnio na forum

No wiesz cooooo :P ja sie nie odzywam?? wczoraj dawalam znac i dzis sie udzielalam:) miło,że ktos pamietał o tej mojej kontroli :) hmm no poszlo raz dwa i nie było zle ale no nie wiem zobaczymy czy cos mi przysla do domku czy wszystko ok. Babka wklepywala wszystko do kompa co mowilam... na poczatek pytała o wykształcenie, zawod, wage wzrost od kiedy jestem na L4 a potem to juz na temat mojego zwolnienia powiedziałam jak jest i tyle. Mam nadzieje,że dadza mi juz spokój :P

reklama
No wiesz cooooo :P ja sie nie odzywam?? wczoraj dawalam znac i dzis sie udzielalam:) miło,że ktos pamietał o tej mojej kontroli :) hmm no poszlo raz dwa i nie było zle ale no nie wiem zobaczymy czy cos mi przysla do domku czy wszystko ok. Babka wklepywala wszystko do kompa co mowilam... na poczatek pytała o wykształcenie, zawod, wage wzrost od kiedy jestem na L4 a potem to juz na temat mojego zwolnienia powiedziałam jak jest i tyle. Mam nadzieje,że dadza mi juz spokój :P

przepraszam musiałas mi umknąć bo czytałam dzisiaj dośc pobieżnie wszystkie posty bo nie mialam czasu z powodu tego ze prosili mnie dzisiaj o pomoc w pracy i troche sie tam zasiedziałam. Dobrze że w ZUS poszlo ok
:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry