Joasia_85
Fanka BB :)
malenstwo to nie moj komp wiec sie nie rzadze moze jak bede u Bratowej a Ona na pewno ma Pointa to sobie zerkne
martusia no to rewelacja z ta opiekunka nie dosc ze cenowo korzystnie to jeszcze Oliwka bedzie miala stycznosc z rowiesnikiem
dokladnie ani sie nie obejrzymy a bedziemy czytaly wiesci z porodowki trzeba bedzie taki watek zalozyc pewnie
doti hehe to M ma poczucie humorku kobiecie w ciazy za pakakiem latac a fuuuuj ja po takim smsie nie wchodzilabym do lazienki do Jego powrotu a pozniej sama kaalabym mu sie uporac z pajeczakiem
*martusia tak to z Nami jest wiemy ze te humorki mecza innych ale jednak nic na to nie poradzimy hehe musza wytrzymac do wrzesnia
co do wynikow to mnie tez nieraz ciekawosc zrzera ale jednak wole jak mi je ginek objasnia bo np ostatnio powiedzial zebym sie nie martwila ze na wynikach sa strzalki ze cos jest za wysokie bo to sa normy dla "zwyklych" ludzi heheh jak On to mowi kobiety w ciazy maja niektore wyniki podwyzszone a komputer nie wie czy osoba badana jest czy nie jest w stanie blogoslawionym, wiec po co sie niepotrzebnie stresowac:*bedzie dobrze juz trzymam kciukasy:*
martusia no to rewelacja z ta opiekunka nie dosc ze cenowo korzystnie to jeszcze Oliwka bedzie miala stycznosc z rowiesnikiem
doti hehe to M ma poczucie humorku kobiecie w ciazy za pakakiem latac a fuuuuj ja po takim smsie nie wchodzilabym do lazienki do Jego powrotu a pozniej sama kaalabym mu sie uporac z pajeczakiem
*martusia tak to z Nami jest wiemy ze te humorki mecza innych ale jednak nic na to nie poradzimy hehe musza wytrzymac do wrzesnia
najadłam się zozoli kwaśnych 

Swoją drogą, pojadłabym sobie zozoli a tu lipa, nie można