reklama

wrzesień 2012 ;)

Ale napisałyście! :D fiu fiu

ja już się nie nastawiam co moje Małe woli, przyjdzie na świat kiedy zechce, podobno chłopcy lubią dłużej posiedzeć :D ale ja już czuję, że on wielki jest, nie mogę czasem się schylić, bo mam wrażenie jakby kija połknęła :szok:

Mam też do Was pytanie istotne :D
wybieramy się nad morze jednak, a co :) tylko na wszelki wypadek chciałabym spisać szpitale w okolicach trójmiasta - pomożecie? który warto a który ominąć? bo ja tam nic a nic nie kojarzę a chcę mieć w torbie taką zapiskę na wszelki wypadek, tym bardziej, że planujemy wypad po 36 tyg.

W ogóle to chyba powinnam zacząć prać i prasować ubranka jak tak Was czytam :D

reklama
A ja planowałam że dzis zrobię dużo - a nic mi sie nie chce - totalny leń :sorry2:
Wczoraj łaziłam po sklepach i widziałam fajne wyprzedaże w smyku (ubranek)
polisia :szok::-D:cool2: aaaaaaaa ja też chceeeeeeee ale sie boje sie !!!!!:angry: no moi znajomi jadą nad morze i namawiają nas ... a ja sama nie wiem :confused::-(

Ostatnia edycja:
jeeeeny jak mi sie chce wymiotowac

bylam u dentysty na ostatnim etapie kanalowego, nie mam pojecia coz mi ona tam napakowala do tego zeba ale straaaasznie chce mi sie tym wymiotowac

Hallo Kochane!
U Nas upały! Wiecie, co mnie najbardziej śmieszy, że jak wieczorem położę się do łóżka, i oczywiście nie mogę zasnąć, to sobie planuję co zrobię na następny dzień, i wiecie co?.....nic mi z tych planów nie wychodzi, bo mi się już nic nie chce! Mój M mówi, żebym może te rzeczy poprała i poprasowała pod koniec sierpnia, a ja mu mówię, czy on sobie myśli, że ja będę miała więcej siły z jeszcze większym brzuszyskiem!
Wczoraj po południu pojechaliśmy nad jeziorko i było cudnie! Dziś zaplanowałam piknik zamiast obiadu na plaży, M po południu tylko wleci po nas i będziemy plażować:-D
Wam też życzę miłego dnia!!!!

Polisia odważna jesteś ;)
ja to się ostatnio boję już na spacer wyjść. Ale jaK czułabym się dobrze to na pewno pojechałabym gdzieś.

Asiu a u mnie 136/87
a z tym ustępowaniem, to my może już takie kule nosimy, że ludziom robi się nas szkoda :-D
potem chcę fotkę poremontową, zaciekawiły mnie te wstawki, a za szafą już możesz się rozglądać ;)
przed porodem to musimy zdążyć z remontem :))))))))))))))

patrysia super że już masz poprasowane masz ubranka ja zrobię to pózniej.
Joasiu cieszę się że ciśnienie mniejsze i oby tak dalej.
Zdrzemnęłam się troszkę Anitka siedziała obok mnie na łóżku i bawiła się kucykami,leżałam nawet nie wiem kiedy usnęłam,wstałam z bólem głowy idę zrobić w końcu sobie kawę może przejdzie.

Hehe kobitki piszecie że ja szybko?ja ogólnie mam tak ze jak cos mam zrobic to zabieram się za to i jakoś faktycznie szybciej mi idzie :P

POLISIA ja nie polecę bo też nie wiem...podziw też bym sie bała :P
JOASIA supe rże ciśnienie obniżyło się:))co do torby to i tak musze na nią poczekac do 14 sierpnia bo wtedy jedziemy na urodzinki taty i wezmę torbę bo swojej nie mam...ale do końcva sierpnia na pewno będzie wsio kupione przygotowane wtedy tylko do torby wpakowac w razie czego :)

Witajcie, ja dziś nie w formie.
Czuję się opuchnięta- szczególnie na twarzy i jest mi niedobrze.
Miałam niedawno bardzo bolesny skurcz, aż mnie pot zlał... Wczoraj z M trochę się pobawiliśmy ( ja już nie wiedziałam co to od prawie pół roku) i może to tego efekty, bo znowu brązowe upławy rano miałam. Jutro mam ktg. Oby wszystko było dobrze.

Joasia- nadal trzymam kciuki za Twoje ciśnienie.
Polisia- jedź, jedź :D W razie czego będziesz miała nadmorskiego Dziecia ;-)

Dziś na obiad naleśniki z jagodami i bitą śmietanką. Jak mi się uda usmażyć naleśniki....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry