reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
U nas też zęby chyba idą bo Gosia śpi niespokojnie i cały czas grzebie w gębie albo coś tam wsadza. Dotknąć się nie da i upierdliwa jest jak mucha. A dzisiaj nad ranem tak się zsikała, że pampers przemókł i obudziłam się w mokrej plamie:szok:.
Po wczorajszej dołującej pogodzie dziś mamy piękne słoneczko i oby tak dalej!

u nas w koncu 2 noc przespana bez pobudek - 12h snu od 21 do 9 :)
nowych ząbków nie ma ale dzieć normalnie jak komar bzyczący nad uchem :/

u nas słoneczko ale zimno, Oli śpi, wstanie, to wezmę go na spacer.

miłego dnia :)

Szał ciał dziś pierwszy raz szorowanko szyb bo zamarzły!

Fasolka gratki zęboli! My mamy 6 ;-)

drzemag mój dzieć też w buzi majstruje.. ale ciężko oblukać, raz jak próbowałam zajrzeć to mnie użarł..:no:

Teraz śpi, już drugi raz dzisiaj, a maruda taka że tylko uciekać!! ;-)

Witam wieczorowo jestem dentka :-p cała niedziela w rozjazdach fajnie było z rodzinka sie zobaczyc ale padam ,do tego dostałam @ :-(.Mała cała w skowronkach dzis szalała wszedzie ;-).Jutro idziemy na kontrolne usg głowki wiec prosze o &&&&&& .No i udało mi sie w koncu do centrum dodzwonickilka dni temu i wizyta kontrolna u audiologa 10 grudnia .

Miłego wieczoru mamuski :-)

reklama
Do góry