reklama
ślinotok, ślinotok i jeszcze raz ślinotok ;-) piastki w buzi non stop, opuchniete dziasełka. pojawiac sie moga roznie, czasami nawet dzieci sie rodza z zabkami, a np moj mial pierwsze zabki okolo roku. to bardzo indywualna sprawa. :-)Dziewczyny jak to jest z ząbkami ? kiedy zaczynają sie pojawiać i jakie są objawy ze coś sie dzieje ?
M
malenstwo20
Gość
Dziewczyny jak to jest z ząbkami ? kiedy zaczynają sie pojawiać i jakie są objawy ze coś sie dzieje ?
dołączam do pytania. mój Jaś czasem tak ssa i dziąsłami gryzie smoczek że boję się że przedziurawi, a nie chce jeść wtedy bo przystawiam possa chwilę a jak zaczyna mleko lecieć to krzyk bo pon mleka nie chce.
zapraszam do czytania mojej publikacji ksiażki
Siła Miłości - Joanna Dragan
Jaś też zaczął piąstki ssać.
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
dziewczyny jak przekonac meza do tabletek anty? on chyba mysli ze maly bedzie z mlekiem pil te hormonki...
nie przkonywac, a brac...
merlin - ząbki mogą się pojawić bardzo wczesnie, ale generalnie około poł roczku powinny wychodzic pierwsze. ja to zawsze pcham palucha do buzi, i jak jest gorączka w buzi, to wiem co jest grane. Hesi wyszły 2 dni temu trójki, 4 na raz. i już mamy wszystkie do czwórek. na gorze i na dole. wiec jak narazie to bedzie spokoj na jakis czas.
no i zasliniona broda, szyja, dekolt...tak bedzie..........
Ostatnia edycja:
P
patrysia*
Gość
TYGRYSKU uwielbiam ten film i też bym sobie pojechała...
Z tymi ząbkami różnie jak tu juz zostało napisane
Domis późno dostał a Alanek w normie
zazwyczaj najszybciej dzieci dostają w 4 miesiącu zabki a objawy moga pojawić sie dużo szybciej...
MALENSTWO przeczytałam i czekam z niecierpliwością na kolejne wpisy gdyz lubię takie ksiażki i na pewno będe czytać jeśli mi bedzie dane?tzn.będziesz całą publikowac?talent masz także kibicuję ci
Z tymi ząbkami różnie jak tu juz zostało napisane
MALENSTWO przeczytałam i czekam z niecierpliwością na kolejne wpisy gdyz lubię takie ksiażki i na pewno będe czytać jeśli mi bedzie dane?tzn.będziesz całą publikowac?talent masz także kibicuję ci
dokladnie roznie,moja siostra pierwszego zabka miala w 3mzDziewczyny jak to jest z ząbkami ? kiedy zaczynają sie pojawiać i jakie są objawy ze coś sie dzieje ?

malenstwo 20 Juz mnie wciagnelo...bardzo ladnie
Ostatnia edycja:
*martusia*
Fanka BB :)
Dziewczyny jak to jest z ząbkami ? kiedy zaczynają sie pojawiać i jakie są objawy ze coś sie dzieje ?
duuuuuuuuuuuzo sliny
M
malenstwo20
Gość
MALENSTWO przeczytałam i czekam z niecierpliwością na kolejne wpisy gdyz lubię takie ksiażki i na pewno będe czytać jeśli mi bedzie dane?tzn.będziesz całą publikowac?talent masz także kibicuję ci![]()
tak bedzie cała codziennie jeden rozdział
Witam
Czytam Was od dawna, nie za bardzo za to lubię pisać, ale chociaż ten jeden raz się zmobilizuje.
Chciałabym wszystkim wrześniowym "dziewczynom" serdecznie podziękować. Mój synek urodził się też we wrześniu i całą ciążę śledziłam to forum. Dużo się od Was nauczyłam, dowiedziałam, czasami pośmiałam. Dzięki Wam mój synek nosi pampersy 2, bo jakoś sama nie kojarzyłam zmoczonego ubranka z faktem, że dziecko rośnie:-).
Pewnie będę dalej czytać Wasze wpisy, ale nie wiem czy znowu będę miała coś do napisania.
Jeszcze raz wielkie dzięki:-)
Chciałabym wszystkim wrześniowym "dziewczynom" serdecznie podziękować. Mój synek urodził się też we wrześniu i całą ciążę śledziłam to forum. Dużo się od Was nauczyłam, dowiedziałam, czasami pośmiałam. Dzięki Wam mój synek nosi pampersy 2, bo jakoś sama nie kojarzyłam zmoczonego ubranka z faktem, że dziecko rośnie:-).
Pewnie będę dalej czytać Wasze wpisy, ale nie wiem czy znowu będę miała coś do napisania.
Jeszcze raz wielkie dzięki:-)
reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
witaj lew pisz, pisz ;-)