reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

Lotka gdzie Ty konkretnie jesteś, cala rodzinka czy jak bo mi się coś przeoczyło heh
fasolka miłego odpoczywania
ayni wszystkiego naj
patrysia no to tak jak ja z tym byciem w domu, koszta pojscia do pracy matki wieloródki heh ale sobie nazwalam sa czesto większe niz same zarobki, a wiadomo, ze firmowe ubranka i zabawki dzieciom matki nie zastąpią, ja póki będę miała dla siebie na suchy chleb a dla dzieci na wszystko co jest im niezbędne do prawidłowego rozwoju będę w domu, z oliwka tez praktycznie do 3 roku życia z przerwami byłam, potem ona poszła do przedszkola, ja do pracy a teraz jest Jaś i mu tez się należą chociaż te 2-3 lata

nikt nie jest napisany na liście z 15 września hm
bylismy cala rodzina u tesciow kolo Krosna, teraz maz pojechal na 2 tyg do pracy a ja z maluchami na Swieta tu zostalam. on potem wroci, posiedzimy jeszcze i do domku... ;-)

reklama
Wpadłam zobaczyc co słychac a tu pustki:-p
Palma ja teraz kupiłam smoczki od 3-6mies:-)

Lotka lubie takie spacery i snieg tez mnie nie odstrasza :-pzreszta my lubimy łazikowac zwiedzac itp

Witam;-)
Ja dzisiaj zakończyłam studia podyplomowe i wolne już:-) Też kupiłam dzisiaj ciumtaka małemu od 3 do 6 m-cy
I prezenty pokupione juz w większosci tak ze wielki ufff:-)

Zdrówka wszystkim i lece do małego bo się budzi;-)

hej :)

mnie nie bylo bo mi UPC rozlaczylo tv i neta bo jakas awaria byla dosc spora i naprawiali ponad 24h. a moj tel nie chcial odczytywac forum. ale lacznosc jest juz :)

Oliwek nadal chory ale juz lepiej. tylko ze doszla mu brzydko mowiac sraczka i nie wiem czy to cos powaznego czy od choroby czy od czego? bo je i pije normalnie. a i spal dluuuuugo i tradycyjnie rano histeria :p

nie nadrobie Was teraz, jakos pozniej na spokojnie, jak mi dziec zasnie :)

zdrowka chorowitkom :)

Drosetux to niby homeopatia ale faktycznie moze cos tam na kupkę wpływac,ja pamiętam ze karmiąc Alana napiłam sie jakiegos syropu na kaszel,on był na ziółkach,a młody osrał sie ze masakra w kolorze takim jak syropek:-D

Drosetux to niby homeopatia ale faktycznie moze cos tam na kupkę wpływac,ja pamiętam ze karmiąc Alana napiłam sie jakiegos syropu na kaszel,on był na ziółkach,a młody osrał sie ze masakra w kolorze takim jak syropek:-D

no ta sraczka to masakra jest jak sie obkaka to po pachy :D ale i wlasnie drosetux jest taki jak sok jablkowy w kolorze tylko nieco rozwodniony a kupa jak musztarda. no i malz przewija ja uciekam :D

reklama
Martusia Macelek to bez syropków potrafi się tak po pachy obsrakac:-D,teraz troche rzadziej bo kupę znów częściej robi ale jak jak była raz na dwa dni to zawsze się zastanawiałam z której najpierw strony mam go ratowac,najlepiej jak bym z ubraniami wrzuciła do pralki:-D

Do góry