reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

ja wieczorem bede albo w dzien jak mi sie M dzieciem zajmie. swieta mamy wyjazdowe wiec rzadko bede ale zyczenia Wam wpadne napisac :)

ja jutro ze szkrabem do lekarza chyba sama bede musiala isc i nie wiem jak to zrobic bo wozek mi sie do windy nie miesci... zostawie dziecia w domu w lozeczku i na dol z wozkiem tam rozlozyc spowrotem na gore dziecia pod pache i na dol - o dzizas... i niech sie jeszcze rozplacze bedzie swietnie...

sorry ze post pod postem [Lotka wymoderujesz, prawda? ;]] ale przed chwila znalazlam i moze ktores z Was daja dzieciakom:

Nutricia wycofuje z rynku partię Bebilonu - TVN24

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja D podaję do końca 1rż. M zabrał Kacpra do pradziadków, a ja trochę poogarniałam i teraz już na nich czekam. Kacper ma jakieś jazdy ze spaniem-spał dziś tylko 1h20min przez cały dzień... Bunt jakiś. Ale za to ostatnia noc przespana cała w łóżeczku-pobudka o 23, 3,30, 6 i ostatecznie o 9 wstaliśmy. Szaleństwo! :cool2:
A u mnie świąt nie czuć-nie gotuję, nie widać-nie sprzątam, bo dzień nie pozwala i w ogóle jakoś tak dziwnie...W Wigilie pewnie poczuję,że to święta.
Takie piękne...pierwsze święta z Kacperkiem :)
Co cycowe mamy planują jeść na Wigilii? Ja mam zgryza, bo chyba padnę z głodu :(
ja mialam cycowa Wigilie z Tomkiem.
sprobowalam wszystkiego. jedynie co to jak byl sos grzybowy to samego sosu(bez grzybow), z gołąbkow wyjadlam farsz, bez liscia. i chyba tyle. dzieciowi nic nie było(miał wtedy rowno 3 tyg) :-)

Moim zdaniem nie ma co przesadzać z 'niejedzeniem' na Wigilię. Jak każdej potrawy choćby skubniesz to nic się Maleństwu nie stanie. Musi w końcu odkryć nowe smaki :-) Nie pochłoń tylko całej miski kapusty z grochem i chyba będzie dobrze :happy2:
Ja zamierzam popróbować i obserwować.

Ja wszystko jem. Nie ograniczam niczego, golabki,kalafior,grzybki nawet cytrusy. Przy pierwszym tez wszystko jadlam i na szczescie nie wiem co to kolki u dzieci. Za leniwa jestem na diety i za lakoma na niejedzenie czegos.;) Czyli na Wigilie stol jest moj :)

a ja mam zamiar prawie nic nie jeść na wigilię
bo już napatrzyłam się jak cierpi moje dziecko jak zjem pieczarki, ser...

więc jem łososia z ziemniaczkami, do tego buraczki i sałatka porowa
barszczyk
jabłecznik i sernik z brzoskwinią ;)

odbije sobie... ale się najem czekolady jak skończę karmić - już sobie odkładam twixy, kasztanki...

a tak w ogóle będziemy próbować przejść z mleka ha na zwykłe

chrzciny robie w domu wiec caly jadlospis na mojej glowie,na szczescie pomoc mojej mamy bezcenna:)

taycia doskonale Cie rozumiem ztym szpitalem...trzymam kciuki za maluszka

dasz radę
my na szczęście mamy catering

Ja D podaję do końca 1rż. M zabrał Kacpra do pradziadków, a ja trochę poogarniałam i teraz już na nich czekam. Kacper ma jakieś jazdy ze spaniem-spał dziś tylko 1h20min przez cały dzień... Bunt jakiś. Ale za to ostatnia noc przespana cała w łóżeczku-pobudka o 23, 3,30, 6 i ostatecznie o 9 wstaliśmy. Szaleństwo! :cool2:
A u mnie świąt nie czuć-nie gotuję, nie widać-nie sprzątam, bo dzień nie pozwala i w ogóle jakoś tak dziwnie...W Wigilie pewnie poczuję,że to święta.
Takie piękne...pierwsze święta z Kacperkiem :)
Co cycowe mamy planują jeść na Wigilii? Ja mam zgryza, bo chyba padnę z głodu :(

ja nie mam nic zrobionego
choć bardzo chciałabym, bo uwielbiam piec, gotować
ale teraz wolę spędzać czas z dzieckiem

mam tylko nadzieję znaleźć czas na ustrojenie mieszkanka - m będzie się zajmował dzieciem

ja wieczorem bede albo w dzien jak mi sie M dzieciem zajmie. swieta mamy wyjazdowe wiec rzadko bede ale zyczenia Wam wpadne napisac :)

ja jutro ze szkrabem do lekarza chyba sama bede musiala isc i nie wiem jak to zrobic bo wozek mi sie do windy nie miesci... zostawie dziecia w domu w lozeczku i na dol z wozkiem tam rozlozyc spowrotem na gore dziecia pod pache i na dol - o dzizas... i niech sie jeszcze rozplacze bedzie swietnie...

sorry ze post pod postem [Lotka wymoderujesz, prawda? ;]] ale przed chwila znalazlam i moze ktores z Was daja dzieciakom:

Nutricia wycofuje z rynku partię Bebilonu - TVN24

dzięki....
sprawdziłam od razu mleczko
nie mamy takowego

reklama
Do góry