reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Hmmm, a ja jestem jakaś dziwna, bo jednak preferuję BB.

Obiad idę robić, bo zaraz A. przybywa. ;-)

Adzik śpi, Weronika chce iść spać.

Będe mieć 5 minut dla siebie. :-p

Ja też wolę BB tylko, że za bardzo nie ma już z kim pisać :/ no i ostatnio u mnie weny brak.

Czas z Lena spędzam bo taka pocieszna się zrobiła, wszystkiego ciekawa, woli bawić się wszystkim co zabawka nie jest:-) i trzeba jej pokazywać, tłumaczyć co to, do czego służy, a uważnie słucha, potem zabiera się za badanie - wsadza do buziaka, liże, stuka o podłogę, Kochana jest... a i pogoda nas rozpieszcza i spacerujemy codziennie po 2h :tak::-)

Ja tez bb wole;-):-p

Kasieq ja tyle spaceruje z mała ze wieczoram czasami padam o 21:szok::-D za duza dawka swiezego powietrza:-) no i my 2h z rana i 2-3 po południu :cool2: ale ja zawsze łazic lubiłam:laugh2: .

My czekamy dalej na wyniki z testow od Doroty:nerd: gimnazjum juz wybrałysmy ;-) i zakupiłam jej kiecke na komers i .. gdzie sie podziała moja mała dziewczynka :szok:toc to juz młodziutka kobita a nie dziecko moje małe:surprised::-)...

Fasolka to &&&&& dalej trzymam za Dorotę:tak::-) A malutką dziewczynka to ona dla ciebie już zawsze będzie;-) podjęłaś już decyzje o kolejnej fasolce?? bo widzę że twój M to już na 100% zdecydowany :-D

Zdrówka chorowitkom:tak:

Ja też wolę BB i też mi smutno, że nasza grupa się tak zmniejsza. Ja też co prawda często tu nie bywam, ale bardzo lubię tu zaglądać i jestem codziennie, choć nie piszę. A najważniejsze jest dla mnie to, że mogę na Was liczyć i wiem, że zawsze pomożecie, doradzicie itp.

Moje dziecię dziś w dzień marudne, tzn. nie podobało mu się ani na macie, ani w skoczku, ani w krzesełku. No i już zdecydowanie nie lubi być sam w pokoju mądrala mały. Najlepiej u mamy na rączkach lub na stojąco na podłodze - chyba obczaja po co ma nogi. Myślę, że to sprawka teściowej, która była w weekend i stwierdziła, że już czas i Mały może uczyć się chodzić :szok:. Taaaa, tylko ciekawe kto go będzie później całymi dniami prowadzał po chacie?!?!?!?

reklama
Weronika też wszystkiego ciekawa, a najfajniejsza jest szuflada z narzędziami kuchennymi, typu mieszadła, chochle, tłuczki :laugh2: No i fajniejsze od jej zabawek są zabawki Ady, więc Weronika ostatnio bawi się farmą i ludzikami Little People. Paskuda naśladuje Adę, a ja z rozwartą paszczą siedzę i się zastanawiam jakim cudem ona tak to łapie.

Buja się na piesku bujaku.

Muszę ją ponagrywać w weekend, mam nadzieję, że pogoda będzie ładna.

Do góry