reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

hello co tam u Was? zwłaszcza u tych które na fb nie wchodzą?

ja w pon zostałam słomianą wdowa...

a tak to nic nowego, jaś zabkow nie ma, posadzony siedzi, postawiony stoi i nic poza tym, ale jest za to bardzo mądry i wesoly, mowi dosc sporo, od wt w koncu "mama" tez :)

Oliwka ma wakacje, a od września idzie do przyszkolnej zerówki

aaa i dzisiaj bedzie u mnie w domu perfekcyjna pani domu z kamera w celu przeprowadzenia ostatniego etapu elimacji kandydatow do programu

Ostatnia edycja:
reklama
a mi słońće wczoraj na łeb padło. :confused2:

Dałam Weronice przed samą kąpielą jabłko tarte - zjadła 1,5 sztuki. Efekt? Milion pobudek w nocy, bo w brzuszku jej tam jeździło. Nie zmienia to faktu, że o 5 pobudka, tzn, 30 minut kochane dziecię zabawiło się samo, dało jeszcze mamie oko zmrużyć, kiedy jednak owe oko się otworzyło, zobaczyłam, że dziecię się nie bawi a broi. :cool2:

Wystawione zostało na podłogę, gdyż mimo wczesnej pory zaświtał plan - - - > pójdzie się pobawić do salonu, a ja dokimam. I wszystko szło zgodnie z planem, ręka, ręka, noga, noga po czworakach słyszę jak po dechach zmierza ku celowi i nagle pomimo nadal wczesnej pory dnia olśniło mnie, że wczoraj zdychałam, zatoki, nic nie zrobiłam i w salonie na ławie jest wszystko, szklanki, papiery itp. itd. Podniosłam szanowne dupsko z łóżka, intruza już zdążył tatuś przechwycić, posprzątałam, patrzę na zegarek 5:40. Jakoś po tych pobudkach byłam ledwo żywa. A tatuś nie wiadomo dlaczego i czemu szczebiocze jak skowronek do intruza i szczerzy kły. :oo2:

KAWA! Tak to jest myśl, kawa mnie obudzi. Prysznic też pomoże. Szczególnie zimny. Ok, prawie jak nowo narodzona.

W tej chwili jest prawie godzina 12. Środek dnia. - - - - - - - > SPAĆ! :confused2:

EDIT: Marta daj potem znać co i jak po wizycie PPP. :-)

Ostatnia edycja:
Witam ja zakrecona jakas od rana jestem :-p

Z dobrych nowin to Dorota sie dostała do tego gimnazjum co chciała do klasy europejskiej z poszerzonym angielskim ;-) zdolniacha moja :cool2:
Młoda nocke przespała pieknie od 20 do 6.15 :-D matka troche mniej wyspana ale to z innego powodu :-p:-D
,młoda mi dzis zjadła rogokładki ksiazki :cool: ja tylko siku poszłam :szok:.Teraz spi a matka zamiast obiadu sie chycic to na kompie siedzi :-p

fasolka
gratki dla Dorotki
Na tych zdjęciach z wanienką, to Młoda ma na dnie jakąś matę antypoślizgową, czy to dno wanienki masz takie ładne?
Młoda mi się ślizga w wanience, a w basenie nie chce siedzieć i się drze.
Nie wiem czy czegoś antypoślizgowego do wanienki nie kupić hmmm...

Awersja dzieki :-) a to nalepki rybki takie sa od nowosci :-).Antosia sie pewnie boi baseniku moja Dorota tak miała w waniennce uwielbiała sie pluskac na roczek od kumpeli dostała basenik z bajerami dla maluchow i co i darła sie jak opetana :cool: dopiero na nastepne wakacje jak miała 2 latka to dała sie w basen wsadzic bez płaczu:cool2:

Tygrysek Co Cię podkusiło by do domu sprowadzać Perfekcyjną Panią Domu?? Ta jej biała rękawiczka :-D:-D:-D

Fasolka Gratki dla Dorotki ;-)

Awersja w ikei są takie nakładki do wanny
PATRULL Mata do wanny - IKEA za 20zł lub 15 jak masz karte

ja mam taką wanienkę z antypoślizgowymi zabezpieczeniami
LÄTTSAM Wanienka - IKEA

Jak ja nie znoszę czekać na kuriera.. miał być między 11 a 13, a jest 14 i dalej ani widu ani słychu... ;/

fasolka
No tak właśnie myślę, że się boi.
A szkoda, bo wanienkę mam z tych małych (nie taki wypasiony rozmiar jak Twój hehe) i ciasno w niej już.
Poczekam, może się oswoi.
Zacznę chyba wstawiać wanienkę do basenu.

perell
ta mata to na przyssawki jest no nie?
jak Ci się to sprawdza?
chodzi mi o to czy w tych przyssawkach nie rośnie po jakimś czasie takie czarne coś (grzyb to czy inna choler a ?)

Mamy drugiego zęba:-D

Awersja ja mam wanienkę a nie tą matę ;-) Ją dopiero kupię gdy przeniesiemy się do dużej wanny. Hmmm nie wiem czy rośnie.. nie zastanawiałam się nad tym.. mam nadzieję że nie bo to popsuje mój misterny plan ;-)
Gratuluję zębusia! My też mamy dwa, Antosia już Cię ugryzła? ;-)

Zdarza się jej mnie ugryźć, jak bardzo głodna rzuca się na cyca.
A o tą matę to pytałam, bo coś podobnego miałam kiedyś pod prysznicem i to po pewnym czasie wyglądało obrzydliwie mimo odklejania tej maty od brodzika po kąpieli, żeby wyschło.

Kurier raczył przybyć hehe???

reklama
Do góry