reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

Mamy,ktore juz macie dzieci... wyprowadzilyscie juz swoje pociechy z sypialni?
Starszak wyprowadzil sie po roczku i zaklimatyzowanie zajelo mu zaledwie kilka dni.

Czy ktores z dzieci nadal nie ma zebow czy tylko Mikus zostal?

Gratulacje dla Mikusia :* teraz mama nie posiedzisz :D Jesli chodzi o spanie, to ja mojego wyprowadzilam z sypialni w 3 tygodniu zycia. Dluzej nie moglam zdzierzyc tej nerwowej atmosfery w sypialni. Podziwiam, ze tak dlugo sobie radzisz, dla mnie to byl koszmar, w ogole spac nie moglam.

miałam dziś probna fryzurę. ale niewypał. cos strasznego kto w ogóle pozwolił jej pracować jako fryzjerce???

Nie gadaj! Co Ci zrobila? I co jej powiedzialas?

Kochane umieram z tego upaly, jeszcze troche i bede plakac za holenderskim deszczem. Bierzemy prysznic nawet 3 razy dziennie, Adasia sadzam na podlodze i chodzi sobie miedzy moimi nogami kiedy sie myje. Biega w samym pampie bo taki ukrop. Blleeeeeeeeee czuje sie taka bleee... Dzis przeszedl sie ze mna za 1 raczke do kuchni , huhu!

reklama
rozczochrala mnie trochę podpiela i do mnie ze ona nie wie co z tym bokiem. mówię ze nie pasuje mi a one piękna cudowna ta bo ja gloopia jestem. wracam do domu i już syn mnie uświadomił że rację mam ja. jutro ja odmawiam.
ja oczywiście spać nie mogę. jutro chcę z dziećmi do Krakowa polazic iść na cały dzień. mam nadzieje że za gorąco nie będzie

Zębyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Górne dwójki, dwie naraz nadchodzą. A jedynki górne to gdzie się pytam? :laugh2:

Jestem nietomna.

Mogę się zdrzemnąć jeszcze troszkę? Mogę? :dry:

Taycia - zdolniacha. Co do przeprowadzek nie podpowiem, bo my w jednej sypialni, ale to długa historia, niemniej jednak bardzo mnie to denerwuje i zastanawiam się ile jeszcze wytrzymam.

Perell - żyjesz? :-p

Verita - nie masz kogoś poleconego jako fryzjera? Tylko tak w obce ręce się oddawać? A w ogóle chcesz upięte czy swobodnie puszczone?

Ayni - my też teraz więcej wody zużywamy, ale inaczej się nie da. :dry:

Fasolka35 - za dobrze Ci, za dobrze, zdecydowanie. :-p

szwagierka ma zakład ale myślałam jak jest gościem to głupio żeby mi włosy robiła niestety skończy się ze ona będzie je czesac. wczoraj na poczekaniu z tego co mialam na głowie 2 różne fryzury mi zrobiła. chcialam rozpuszczone na bok ale lepiej jak podpięte.

Witam :-)

Ja pisałam cos o relaxsie:wściekła/y: pozbijam dzis wszystkich od małej marudy po najwieksza :nerd: Melise ide sobie zaparzyc bo nerwowa jestem jak diabli:dry: Napiecie przed chyba mnie dopada :no:i chyba w tym miesiacu nici znowu beda:-(

Miłego dnia :-)

Verita - podpinaj, podpinaj, zdecydowanie wygodniej, szczególnie jak Ty masz takie długie pióra. Ja sobie chwalę, miałam podpięte całe, kark wolny, nie pociły się włosy, fryzura całą noc elegancko (i jeszcze 2 następne dni :-p).

Fasolka35 - zapodaj sobie tą meliskę na balkonie, może uda się zrelaksować?

Wypiłam kawę, zasypiam i tak na stojąco. :dry:

Witam!

Fasolka fajnie tak na balkonie z książką! Ja to muszę wyjść na spacer i poczekać aż dziecko mi zaśnie by się za moją książkę brać ;-)

Lili żyję!

Verita a suknia wybrana??

Ayni mój też spaceruje za jedną rączkę, zrobi nawet 4 kroki do mnie ale trzeba go łapać ;-)

Odespałam, poszłam wczoraj spać z Weroniką. Po prostu padłam. A. zajął się Adrianną i tylko słyszałam jak potem przytargał ją do łóżka i tyle z mojej pamięci. :zawstydzona/y:

reklama
Do góry