reklama

Wrzesień 2014:)

ja tez dzisiaj kompletnie bez sil... nawet z mloda nie bylam na spacerze... :/ Ale wyciagnelam nowa ksiazeczke ktora robi furrore i caly dzien pokazywala na tort i spiewalysmy sto lat :P
Poza tym z atrakcji Ola pozrywala cala rolke papieru listek po listku i wylozyla mi cala lazienke ;)
A jak puszczala baki to mowila "Fuuu" (musiala odgapic od meza, ktory jak ja przebiera z kupy to mowi fuuuu smierdzi" :D:D

Wieczorem jakies lepsze powietrze sie zrobilo, wiec jak maz poszedl z nia na plac to poprasowalam zaleglosci w tym 4 bodziaki i 12 pajacow Zuzi :)

W ogole musze sie wziac za to ogarnianie wszystkiego bo tak na dobra sprawe zostal miesiac, bo obstawiam rozwiazanie koniec sierpnia :sorry2:

reklama
Hihi mam tylko nadzieje, ze ta zabawa nie spodobala jej sie na tyle, zeby ja ciagle powtarzac... ;)

Dziewczyny starszaków, jakie materace kupowałyście, piankowe, lateksowe czy spręzynowe?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Maddlenka mówi, że dobrze sobie radzi, a Nela wygadała że śpią wszyscy razem i tatuś bajko włącza po nocy ;)

To mój też taki mądry. Czasem jak mu sie nie chce, to włączy bajkę i Antek siedzi i ogląda.

Byliśmy nad jeziorem, Antek się popluskał, pobawił w błocie i zadowolony wrócił do domu. Teraz szybka kolacja, kąpiel i spać. Ja też jakaś zmęczona jestem, też zaraz pójdę spać.
Spokojnej nocki. Wypoczywajcie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry